banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Şanlıtürk Değirmenlik Evinde Gülüyor.. (20) Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Koronavirüs Sözleşmeleri Durdurdu..!
banner98

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını , Uruguay Futbol Federasyonu'nu da derinden etkiledi. Uruguay Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Milli Takım Tenik Direktörü Oscar Tabarez de dahil olmak üzere idari birimler, hakemlik, teknik ekip, spor kompleksi personelleri, tahsilat, spor yönetimi ve diğer hizmetlerde çalışan yalaşık 400 kişinin sözleşmesi askıya alındı.

Federasyonun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Yürütme kurulu, bütün faaliyetlerin durdurulmasına neden olan mevcut sağlık krizi kapsamında, kurumun gelecekteki işleyişini korumak amacıyla bir dizi sert kararlar almak zorunda kalmıştır'' ifadelerine yer verildi. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75