banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. kktc spor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Koronavirüs'e Meydan Okuyorlar..!
banner98

Koronavirüs dünyayı alarma geçirdi. Çoğu ülkede hayat durma noktasına geldi, insanlar evlerine kapandı. Spor müsabakaları da salgın nedeniyle ertelendi ya da iptal edildi. Avrupa'da spora ara vermeyen tek ülke Belarus. Üstelik maçlara seyirci de alınıyor.

Zirve takipçilerinden Torpedo-BelAZ takımının Belshina ile evinde oynayacağı maç için hatırı sayılır bir kalabalık stada geldi.

Koronavirüs salgını nedeniyle maç öncesi ve sonrasında tedbirler üst düzeydeydi. Görevliler stat giriş ve çıkışlarında ateş ölçümleri yaptı. Ancak salgın taraftarın çok da dikkat ettiği bir husus değildi. Onlara göre takımlarını desteklemek virüse maruz kalmaktan daha önemli.

Torpedo-BelAZ taraftarı Alexander, "Korkmuyorum. En sevdiğim takım" oynuyor ve sonsuza kadar onunla olacağım, salgına rağmen her zaman stadyuma geleceğim." diyerek adeta virüse meydan okudu.

Karşılaşma Torpedo-BelAZ takımının 1 - 0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75