banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Karşıyaka Doğan Afün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Korbay; ''Sözleşmeler Yeniden Gündeme Gelecek''..!
banner98

Korbay, yaklaşık üç hafta önce gerçekleşen görüşmede futbolcu sözleşme konusunu da konuştuklarını kaydetti. Korbay, sıcak ve samimi bir havada yapılan görüşmede, futboun son durumu, yeniden nasıl başlayacağı gibi konularda fikir alışverişi yaptıklarına işaret ederek, futbolcu sözleşmelerinin de konuşulduğunu ve bu konuda da fikir alışverişi yaptıklarını vurguladı. Korbay şunları söyledi: “Sayın Sertoğlu’na futbolcu sözleşmelerini sorduk. O da kesinlikle sözleşmelerin gerekli olduğunu, hayata geçmesi gerektiğini ve bunun için bizimle yeniden görüşebileceğini söyledi.”

Konu yeniden gündeme getirilecek

Futbolcular Derneği Başkanı Berkem Korbay, sözleşme konusunun muhakkak yeniden gündeme geleceğini vurgularken, küçük pürüzlerin giderilerek konunun hayata geçirileceğini belirtti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75