banner108
Öne Çıkanlar Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı Hataya bu kez kaybettik: 64-78 Kemal ve Devrim çalışıyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KOP usandırdı!
banner98








KTFF ile KOP arasında süren görüşmeler sonrasında KTFF’nin KOP’a üyelik başvurusu için Genel Kuruldan onay alması ile hız kazanması beklenen üyelik süreci KOP yönetiminin korkak davranışları ve sebebi henüz anlaşılmayan tavrı yüzünden beklemeye alındı.

KOP’a üyelik başvurusu yapan KTFF’ye kurulduğu 1955 yılında, Kıbrıs Cumhuriyeti’nde kaydı bulunmadığını söyleyen KOP Başkanı bu kez  İngiliz İçişleri Bakanlığı’nda kayıt olup olmadığını yönünde araştırma yapılmasını istedi.

Araştırma için İngiltere’ye giden KTFF Yönetim Kurulu üyeleri Orçun Kamalı ve Turgay Çağer, KTFF’nin İngiliz Hükümetinde kaydı konusunda bazı belgelere ulaştıkları ancak bunların ilerleyen günlerde netlik kazanacağı öğrenildi.

KOP Başkanı Kutsokomnist’in bu tutumuna anlam veremeyen KTFF yönetimi araştırmaların tamamlanmasının ardından daha farklı tutum içine gireceği öğrenildi.

Konuyu FIFA ve UEFA’ya da bildiren KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’nun yakın çevresine FIFA ve UEFA’dan gelecek cevaba göre durum değerlendirmesi yapıp bu konuda karar vereceklerini söylediği öğrenildi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75