banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı kktc spor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kolcu “Zor maçı kazanmak istiyoruz’’
banner98




Baf Ülkü Yurdu karşılaşmasında oyun olarak takımının bekleneni veremediğini açıklayan Yalova Teknik Direktörü Derviş Kolcu, Lefke karşısında mücadele anlamında iyi olmak zorunda olduklarını söyledi. Ligin ilk haftasında karşılaştıkları İskele deplasmanında mağlup olmalarına rağmen iyi oynadıklarını belirten Yalova Teknik Direktörü Derviş Kolcu, ayni şeyi ise geçen hafta Baf Ülkü Yurdu karşısında söylemesinin oldukça zor olduğunu ifade etti.


Takımının mücadeleci bir topluluğa sahip olduğunu söyleyen Derviş Kolcu, bu kimliklerini ise bu haftaki Lefke karşılaşmasında göstermek istediklerini ifade etti. Zorlu Lefke maçını kazanıp konum olarak iyi noktaya gelmek istediklerini belirten Kolcu, zor bir maç olacağını ancak doğru zamanda doğru işler yapıp galip gelmek taraf olmak istediklerini ifade etti.

Gençler Birliği ve Baf Ülkü Yurdu maçlarının öncesinin eksiksiz ve tam kadro geçildiğini söyleyen Derviş Kolcu, bu haftaki Lefke maçının öncesinin ve karşılaşma gününün yine böyle olacağını ifade etti. Sezon öncesi sıkıntılı sürecin artık geride kaldığını ve oyuncu grubunun mutlu ve keyifli olduğunu aktaran Kolcu, artıların fazla olduğu bir Lefke maçının kendilerini beklediğini söyledi. Lefke karşılaşmasına 3 idmanla hazırlanacaklarını da aktaran Kolcu takımda eksik oyuncunun bulunmadığını sözlerine ekledi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75