banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) FUTBOLDA TÜM LİGLERDE GÜNÜN SONUÇLARI..! Zor da olsa Cihangir..! (2-1) Bağcıl Simonu Ülkesine Yolladı!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kolcu ‘’Yoğun Bir Hazırlık süreci geçireceğiz’’
banner98

Transfer’de sessiz kalmalarının sorulması üzerine ise açıklama yapan Çetinkaya Teknik Direktörü Derviş Kolcu yabancı oyuncu olarak iki ismin belli olduğunu geriye kalan tek yabancı ile birlikte yerli oyuncu konusunda beklemede kalacaklarını söyledi.

Transfer piyasasının genelinin durgun olduğunu ifade eden Derviş Kolcu transfer konusunda aceleci davranmayacaklarını ifade etti.

16 Temmuz’da yeni sezona merhaba diyeceklerini ifade eden Derviş Kolcu, sezon öncesi iki etaplı kamp planladıklarını ifade etti.

İlk kamp tarihinin 1-4 Ağustos tarihinde olacağını ifade eden Çetinkaya Teknik Direktörü Derviş Kolcu, ikinci etap kamp tarihinin ise 16-20 Ağustos olacağını söyledi.

Takımın iki haftadır salonda çalıştığını ifade eden Kolcu, hafta arası parça parça, Cumartesi ise takım olarak salon çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Yeni sezona yönelik olarak tüm planlamalarının hazır olduğunu ifade eden Çetinkaya Teknik Direktörü Derviş Kolcu, yoğun bir sezon öncesi hazırlık döneminin kendilerini beklediğini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75