banner108
Öne Çıkanlar Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..! Transferde 216 İmza..! Garga GAK dedi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kolcu “Önemli bir galibiyet aldık’’
banner98




Türk Ocağı Teknik Direktörü Derviş Kolcu gazetemiz spor servisine verdiği demeçte, Lefke karşısında alınan ağır yenilgi sonrası şampiyonluk yarışında olan GAÜ Çetinkaya karşısında alınan galibiyetin önemli ve son derece değerli olduğunu söyledi.

Son haftalarda istedikleri tablodan uzak olmalarına rağmen GAÜ Çetinkaya karşısında aldıkları galibiyetin son derece önemli olduğunu ifade eden Derviş Kolcu bulundukları konuma bakıldığı zaman Çetinkaya karşısında alınan 3 puanın ilerleyen dönemde ne kadar önemli olduğunun daha iyi anlaşılacağını söyledi.

Lefke karşısındaki kötü tablodan kurtularak GAÜ Çetinkaya maçında sergiledikleri performansın devam etmesi gerektiğini söyleyen Türk Ocağı Teknik Direktörü Derviş Kolcu bir an önce iyi bir seri yakalamak arzusunda olduklarını belirtti.

Yirmi üçüncü haftanın kapanış maçında Merit Alsancak Yeşilova ile zorluk derecesi yüksek bir maça çıkacaklarını ifade eden Kolcu, her ne olursa olsun zorlu rakipleri karşısında kayıp yaşamamaları gerektiğini ifade etti.

Ligin artık kader maçlarına sahne olduğunu söyleyen Derviş Kolcu, bulundukları tehlikeli konumdan kurtulma adına iyi bir süreç ve seri yakalamaları gerektiğini belirtti. GAÜ Çetinkaya maçı öncesi gibi iyi bir maç öncesi planladıklarını ifade eden Kolcu, kazanıp yollarına emin adımlarla devam etmek istediklerini sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75