banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG Mustafa Cengizin Ameliyatı Başarıyla Tamamlandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kolcu “Çetinkaya galibiyeti ile Özgüven kazandık’’
banner98





Ligin dördüncü haftasında farklı kazandıkları GAÜ Çetinkaya maçının geride kaldığını belirten Derviş Kolcu, o maçı Pazar günü tamamladıklarını ve artık önlerinde olan Merit Alsancak Yeşilova maçına odaklandıklarını ifade etti.

Farklı kaybedilen Lefke karşılaşması sonrasında GAÜ Çetinkaya karşısında farklı kazanmanın takım adına önemli olduğunu aktaran Kolcu, takımının Çetinkaya karşısında gösterdiği direnç ve kazanma azminin bu haftaki Merit Alsancak Yeşilova karşılaşmasında da olması gerektiğini aktardı.  

Alınan galibiyetin takımın özgüveni ve inancı adına önemini belirten Yalova Teknik Direktörü Derviş Kolcu, beşinci hafta karşılaşacakları Yeşilova maçı öncesi idmanlarından alınan sonuçtan sonra daha iyi noktada olduğunu söyledi.

Ligde kolay maçın olmadığını Merit Alsancak Yeşilova maçının da bu noktada olduğunu söyleyen Yalova Teknik Direktörü Derviş Kolcu, GAÜ Çetinkaya maçının anlamlı olması adına zor deplasmandan kayıpsız dönmeyi hedeflediklerini belirtti.

İyi oyun ve galibiyetin devam etmesini istediğini belirten Kolcu, takımın inanç olarak iyi noktada olduğunu belirtti. Her maçın farklı bir hikâyesi olduğunu hatırlatan Derviş Kolcu, zor geçecek olan ligde iyi işler yapmak istediklerini ve performans olarak yukarıya çıkmak istediklerini söylerken, ligin beşinci haftasında karşılaşacakları Merit Alsancak Yeşilova maçından iyi bir sonuçla dönmek istediklerini aktardı.

Pazar günü karşılaşacakları maça 4 idmanla hazırlanacaklarını belirten Kolcu, zor deplasman öncesi takımda eksik oyuncu bulunmadığını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75