banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Köksal; “Devlet ve KTFF, BTM Kulüplerini Teşvik Etmeli”..!
banner98

2018’den beridir kulübün başkanlığını yürüttüğünü söyleyen Tayfun Köksal, “2016’da kulüp kapanmıştı. 2018’de yönetimimizle birlikte sil baştan kulübü kurduk ve çalışmalara başladık. Önümüzdeki dönemde de başkanlığı sürdürme hedefindeyim” dedi.

“Saha projesini hayata geçireceğiz”

Geçtiğimiz sezon ev sahibi karşılaşmalarını Akova’da oynadıklarını belirten 1461 İskele Trabzonspor Kulübü Başkanı Tayfun Köksal, “Saha kirası ve oyuncuların antrenmanlara katılabilmeleri için 18 bin TL’lik giderimiz oldu. Bu rakam BTM kulübü için çok fazladır. Bu yüzden artık kendi sahamızı yapma zamanı gelmiştir. İskele Belediyesi ile birlikte ortak projemiz olan saha çalışmalarına 2-3 ay içerisinde başlayacağız” dedi.

“Ülkemize başarılı sporcular yetiştirmek istiyoruz”

Necmi Usal’ın sorularını yanıtlayan 1461 İskele Trabzonspor Başkanı Tayfun Köksal, “Kulüp olarak hedefimiz kalıcı olmak. Kalıcı olurken ise ülkemize başarılı, karakterli bireyler ve sporcular yetiştirmektir. Ülke ve bölge gençliğini kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, spora bağlamak ve spor aşkıyla yaşatırsak bu bizim için en büyük başarı olur” şeklinde konuştu.

“Katkı payından yararlanmalıyız”

1461 İskele Trabzonspor Başkanı Tayfun Köksal konuşmasının son bölümünde önemli açıklamalarda bulundu. Köksal, “Devletin verdiği katkı payından BTM Kulüpleri de faydalanmalıdır. Kulüplerin alt yapıları federasyonda kayıtlıdır. BTM Ligleri’nde mücadele eden kulüplere alt yapı şartı ile katkı sağlanabilir. Devlet ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu, BTM Kulüpleri’ni teşvik etmelidir” şeklinde konuşarak sözlerini noktaladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75