banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Karşıyaka Doğan Forest
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kocaeli Masterleri, Özbilhan ile Görüştü..!
banner98

Ziyarette konuşan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi Hasan Gümüşkesen, KKTC’de bulunmaktan ve böylesine anlamlı bir turnuvaya katılacak olmaktan ötürü son derece mutlu olduklarını dile getirdiler. KKTC’nin kuruluş yıldönümünü kutlayan Aydın ve Gümüşkesen, kendilerini bu organizasyona davet eden yetkililere de teşekkür ettiler.

Ziyarette konuşan Spor Dairesi Müdürü Mehmet Özbilgehan da konuk heyetleri ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını ve KKTC’nin kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek olan “Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası”na iştirak edecek olan tüm takımlara başarı dilediğini ifade etti. Ziyarette konuk heyetlere eşik eden KKTC Halkın Partisi Güzelyurt Milletvekili Hasan Büyükoğlu da yaptığı konuşmada, bu yıl ikincisini düzenleyecekleri “Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası”nın daha geniş kapsamlı olduğunu ve her yıl bu organizasyonu daha da genişletmek istediklerini söyledi. Büyükoğlu, bu anlamlı organizasyon için adamıza gelen tüm konuk heyetlere de teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanlığı’nın organize ettiği turnuvaya, İngiltere Türk Toplumu Master Karması, Türkiye’den Kocaeli Masterler Karması, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Master Karması ve KKTC Cumhuriyet Meclisi Futbol Takımı katılıyor. Turnuvanın final maçı 13 Kasım Çarşamba günü (bugün) saat 16.00’da Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadyumu’nda oynanacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75