banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KKTC-TC SATRANÇ MİLLİ MAÇI TAMAMLANDI..!
banner98

 



         Yine 5 tur üzerinden düzenlenen dostluk karşılaşmalarının galibi Türkiye Milli Takımı oldu. Kapanış töreninde KKSF Başkanı Halil Göymen ve TSF Kafile Başkanı Selçuk Büyükvural tarafından, maçlarda başhakem olarak görev yapan Ahmet Kansal'a ve tüm sporculara hatıra plaketleri takdim edildi

 

Her iki ülke sporcuları arasında dostluk, yakınlık ve dayanışmayı içeren yarışmalar büyük bir olgunluk ve güzel ortam içerisinde gerçekleşti. Misafir takım kardeşlerimiz en iyi şekilde ağırlanmak suretiyle KKTC sporcuları ile çok güzel iki gün yaşadılar. Yapılan bu dostluk maçları önümüzdeki dönemde artırılarak ve geliştirilerek devam edeceği açıklandı.

KKTC Milli Takımı; Hüseyin Can Ağdelen, Yamaç Samani, Cengiz Hasman, Halil Tozakı, Evrim Kansal ve Ümit Antel'den oluşurken, TC Milli Takımı; Volkan Sevgi, Erkin Karaokçu, Uğur Doğa Yazıcı, Doğa Boran Şahin, Efe Can Tepe ve Osman Talha Yurtoğlu'ndan oluşmaktaydı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75