banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Mesarya onaylandı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KKTC Beşiktaş Master Takımı Kuruldu..!
banner98

Mustafa Taş, Sanlı Çoban, Biray Deliceırmak, Ali Ecesoy, Kerem Eti gibi derneğin önde gelen isimleri tarafından uzun süredir düşünülen ve hayata geçirilmesi planlanan KKTC BJK Master Takımı ile ilgili son dönemde yapılan çalışmalarla birlikte oluşum tamamlandı.

Ülkemizde Beşiktaş takımına gönül vermiş birçok değerli ve renkli ismin yer aldığı KKTC BJK Master Takımı, Blanco Emlak sponsorluğunda çalışmalarına başladı.

KKTC BJK Master Takımı bir süre sonra yurtdışında çeşitli organizasyonlara katılmayı planlarken ilk olarak da Beşiktaş’ın eski futbolcularından Ali Eren’in Antalya’da düzenlemiş olduğu Elite Master Turnuvası için hazırlıklarını sürdürüyor.

İlerleyen süreçte takım, ülkemizdeki diğer matser takımlarıyla da bir araya gelerek maçlar oynamak ve çeşitli organizasyonlara imza atmayı amaçlıyor.

KKTC BJK Master Takımı

Takımda şu için Sanlı Çoban, Biray Deliceırmak, Ali Ecesoy, Mustafa Taş, Kerem Eti, Hakan Harper, Mustafa Kulle, Canol Göktaş, Arınç Perçinci, Murat Kesper, Emrah, Onur Can Kamburlar, Mehmet Kanat, Emre Ersoy, Hasret Alıcı, Ceyhun Orhan, Ferhat Altemur, Serhat Altemur, Coşkun Neşesibol, Aydın Aksu, Aziz Yıldız, Kemal Yamantürk , Doğan, Mehmet Çörekçioğlu ve Burak Taşkent gibi isimler yer alıyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75