banner108
Öne Çıkanlar Doğan Sabrımız Taşmıştır.. Vincent Allan Yeni Boğaziçi 1.Lige Düştü.. Dumlupınar Rahat Kazandı.. (40)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

K.Kaymaklı’da toparlanmak istiyor..!
banner98

 



           Maçın 19.dakikasında güçlü rakipleri karşısında 10 kişi kaldıklarını ve kalelerinde gördükleri penaltı golüyle de geriye düştüklerini söyleyen Sermaye, daha sonra Zokou gibi en büyük kozlarından bir tanesinin sakatlanıp oyunu terk ettiğini ve takımın direncinin kırıldığını kaydetti.

Herkesin bir şeyler yapmaya çalıştığını ancak oyun disiplininden koptuklarını söyleyen Hakan Sermaye, geçtiğimiz sezon Küçük Kaymaklı forması giyen 6 tane oyuncunun Çetinkaya’ya transfer olduğunu, rakipte yaşanan antrenör değişikliğini takıma olumlu yansıdığını ve Çağrı Kıral ile Sabri’den dolayı yaşanan polemiğin mağlubiyette rol oynadığını dile getirdi.

İlerlemiş yaşına rağmen Erdinç Börekçi’nin muhteşem bir performans ortaya koyduğunu da dile getiren genç teknik adam, bütün bunlar sıralanınca mağlubiyetin kaçınılmaz olduğunu da söyledi.

Bu hafta oynayacakları Ocak maçının kendileri açısından son derece önemli olduğuna da değinen Hakan Sermaye, 2-3 hafta içinde özellikle üst sıralarda kopmalar olacağını ve bu kopmaların gerçekleştiği zaman altta kalmak istemediklerini söyledi.

Ocak karşısında mutlak galip gelmeleri gerektiğinin bilincinde olduklarını da söyleyen Sermaye, mağlup olmaları halinde sıkıntı yaşayacaklarını söyledi.

Bulgar futbolcuları Romen’in çok iyi olduğunu Ali Akbulut’un ise henüz hazır olmadığını, bu futbolculardan ilerleyen zamanlarda verim alacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75