banner108
Öne Çıkanlar kktc spor Doğan arenasporkolik Afün KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kızmazoğlu; ‘’Neden olmasın’’
banner98





         U15 Ligi’nde 4.grupta mücadele ederek önce grubu lider tamamlayan, daha sonra ise sırası ile 2.turda Doğan Türk Birliğini ve Çeyrek finalde de Dumlupınar’ı eleyerek yarı finale kalan Mesarya temsilcisi Cihangir, gözünü Cumartesi günü Mağusa Türk Gücü ile oynayacağı yarı final karşılaşmasına çevirdi.

‘’Neden olmasın’’

          25 Haziran Cumartesi günü Görneç Üç Şehitler Stadı’nda finale çıkmak için Mağusa Türk Gücü ile karşılaşacak olan Cihangir’de genç ve başarılı teknik adam Hüseyin Kızmazoğlu bu önemli maç öncesi görüşlerini spor sitemizle paylaştı. Kızmazoğlu, ‘’Öncelikle alt yapı sorumlumuz Ahmet Zaifoğlu hocama, başkanıma, yönetimime ve futbolcularımla birlikte ailelere çok teşekkür ediyorum. Çok kısa bir sürede takım olmayı başardık. Liglerin tamamlanması ile birlikte düzenli ve sistemli çalışabildik. Takımımdan oldukça memnunum. Bizim Cihangir Gençlik Spor Kulübü olarak öncelikle hedefimiz öncelikle kulübümüze ve daha sonra da ülke futboluna karakterli ve yetenekli bireyler yetiştirmektir. Tarihimizde de ilk kez U15 Ligi’nde yarı finale kalmamız bölgede bir oluşumu, hareketliliği ve heyecanı sağladı. Kulüp olarak alt yapımıza önem veriyoruz ve bu zamanla daha da artacaktır. U15 takımımız gerek grup maçlarında, gerek ise finallerde çok iyi mücadele ortaya koydu ve bizleri mutlu etti. Yarı finalde rakibimiz çok saygı duyduğumuz, alt yapısına önem veren Mağusa Türk Gücü. Temennimiz yarı final maçının öncelikle dostluk çerçevede geçmesi ve iyi olanın finale yükselmesi yönünde. Takım olarak her zaman olduğu gibi MTG maçına da iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Buraya kadar gelmişken, finale 1 maçın kaldığının farkındayız. Sahada kazanmak ve finale yükselmek için mücadele edeceğiz. Mağusa Türk Gücü’ne başarılar dileriz’’ şeklinde konuştu.

HABER: NECMİ USAL

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75