banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Ocak
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kırıkkale Balosu Coşturdu..!
banner98




Beş yıllık aradan sonra kulüp başkanı Hüseyin Osmanoğlu ile birlikte genç dinamik yönetim kurulu ilk iş olarak camiayı toparlama adına dün akşam Bağ Restoran’da birlik beraberlik balosu düzenledi. Futbol Federasyonu Bölgeler Terfi Müsabakaları (BTM) kurulu tarafından Mayıs ayında başlatılması düşünülen Bölgeler Terfi Müsabakaları (BTM) 2.lige lige katılarak sportif faaliyetlerini de başlatacak olan
Kırıkkale Taşkınkaya Spor Kulübü dayanışma balosuna üst düzey ve yoğun katılım ile geceye adeta damga vurdu. 



Bağ restoranda  gerçekleştirilen gecede sunuculuğu  Hüseyin Kral yaptı. Tüm siyasi parti milletvekili adaylarının veya temsilcilerinin boy gösterdiği gecede onur konuğu 3.cumhurbaşkanı Dr.Derviş Eroğlu, spor kulüpleri başkan ve yöneticileri, Kulüpler Birliği temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. 5 yıl aradan  sonra  faaliyete geçirilen kulübün başkanı Hüseyin Osmanoğlu katılanlara ve destek yapanlara teşekkür etti. Gecenin talihlisi Değirmenlik Belediyesi olurken plaketi as başkan Mehmet Hüdaverdioğlu aldı. Onursal başkan Cemal Gürsel  Osmanoğlu yeni yönetime katılanlara ve destek verenlere teşekkür etti. Gecenin sonunda Aleyna  sahne  aldı ve hünerlerini masalarda da gösterdi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75