banner108
Öne Çıkanlar KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Şampiyon 1.Piyade Alayı Mesarya onaylandı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kıran kırana maçlar..!
banner98

 




3 EKİM CUMARTESİ MAÇLARI

CANBULAT’DA PUAN SAVAŞI  (MAĞUSA TÜRK GÜCÜ-TÜRK OCAĞI)

Geçtiğimiz hafta lige puansız başlayan 2 ekibin mücadelesinde Türk Gücü ile Ocak bugün karşı karşıya gelecek. Mağusa Canbulat Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Mehmet Sezener yönetecek. Çok zor geçmesi beklenen ve iki takımın da 3 puan almak için sahaya çıkacağı karşılaşma izlenmeye değer.

FAVORİSİ YOK (YENİCAMİ-B.BAĞCIL)

Geçtiğimiz hafta son dakikada yıkılan Lefkoşa’nın siyah beyazlı ekibi Yenicami, geçtiğimiz haftanın galibi Bostancı Bağcıl’ı ağırlıyor. Yenicami’nin cezası nedeniyle Girne 20 Temmuz Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada Osman Özpaşa düdük çalacak.

3 PUANLILAR KARŞI KARŞIYA (CİHANGİR-ÇETİNKAYA)

Geçtiğimiz hafta galip gelerek lige iyi başlayan Cihangir ile GAÜ Çetinkaya, bu hafta kozlarını paylaşıyor. Cihangir Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmanın çok zor ve keyifli geçmesi beklenirken, Cihangir kaptanı Fırat’ın kırmızı kart cezalısı olması Cihangir’de moralleri biraz bozdu. Bu zorlu karşılaşmanın hakemliğini Serhan Şimşek yapacak.

4 EKİM PAZAR MAÇLARI

BÖLGE DERBİSİ MAĞUSA’DA (MORMENEKŞE-L.GENÇLERBİRLİĞİ)

Geçtiğimiz hafta kendi evinde 2 puan bırakan İskele ekibi Gençlerbirliği, bu hafta zorlu Mormenekşe deplasmanına çıkıyor. Mormenekşe’nin geçtiğimiz sezondan cezasının bulunmasından dolayı Mağusa Dr.Fazıl Küçük Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmanın zor geçmesi bekleniyor. Mormenekşe bilindiği üzere geçtiğimiz hafta zorlu Ocak deplasmanından 3 puan çıkarmayı başarmıştı. Bu karşılaşmada Mehmet Malek düdük çalacak.

PUAN İSTİYORLAR (BİNATLI-DEĞİRMENLİK)

Süper Ligin iki yeni ekibi bu hafta karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Çetinkaya karşısında adeta bozguna uğrayan Değirmenlik, İskele’de 1 puan alan Binatlı deplasmanına çıkacak.  Güzelyurt Zafer Stadı’nda oynanacak olan bu karşılaşmayı Fehim Dayı yönetecek.

 

GİRNE’DE KRİTİK RANDEVU (DOĞAN TÜRK BİRLİĞİ-KÜÇÜK KAYMAKLI)

Sonucunun ne olacağı en çok merakla beklenen karşılaşma, Doğan Türk Birliği ile Küçük Kaymaklı arasında Girne’de oynanacak.  Sezon öncesi önemli isimleri kadrosuna katan ancak geçtiğimiz hafta 1 puanı 90+4’de kurtaran Girne temsilcisi Doğan, ilk hafta MTG’yi tek golle mağlup etmeyi başaran Küçük Kaymaklı’yı ağırlayacak. Bu zorlu karşılaşmayı Kerem Eran yönetecek.



KARADAĞ’DA ZOR MAÇ (LEFKE-Y.BOĞAZİÇİ)

Ligin iyi ekipleri arasında gösterilen ve lige kötü başlayan Lefke, kendi saha ve seyircisi önünde geçtiğimiz haftanın flaş ekibi Yeni Boğaziçi’ni ağırlıyor. Geçtiğimiz hafta iyi bir performans sergilemesine rağmen puan alamayan menekşe beyazlılar mutlak galibiyet peşinde. Bu zorlu maçı Hakan Muhtaroğlu yönetecek.


HABER : NECMİ USAL

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75