banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kınacı; ‘’Kamp, takım olmamızı sağladı’’
banner98





          CTFA Stars ismiyle ülkemizi turnuvada temsil edecek olan U14 Milli Takımımız, ilk kampını bugün tamamladı. Geçtiğimiz gün Girne’nin güzide otellerinden Santoria Otel’de kampa giren U14 Milli Takımımız, verimli bir kamp geçirdi.

Kamp sürecinde Doğan Türk Birliği U15 takımı ve Alsancak Yeşilova U15 takımı ile de hazırlık karşılaşması oynayan CTFA Stars, bir galibiyet bir de mağlubiyet aldı. Kampın sona ermesi üzerine Arenasporkolik spor servisi olarak siz değerli okurlarımız için Alt-Yapı Ligleri ve Futsal Sorumlusu Hüseyin Aşkın Kınacı’nın görüşlerini aldık.

’Kamp, takım olmamızı sağladı’’

Vatan spor servisi’ne kamp sonrası görüşlerini aktaran Hüseyin Aşkın Kınacı, ‘’Kampımız çocukların birbirlerini tanıması ve bir oyun anlayışını oturtabilmek adına verimli oldu. Fiziksel olarak da tam anlamıyla hazır değiliz. Bu kamp boyunca bu eksikliklerimizi gidermek adına çalışmalar yaptık. Teknik ekip ve yöneticilerimiz tüm motivasyonunu buraya vererek en iyisini yapma adına yoğun bir şekilde çalıştık. Emeği geçen herkese teşekkür etmek isterim. Kamp bitti ama çalışmalar planlanan program çerçevesinde hem antrenman hem de maçlarla devam edecek. Umarım en iyi kadroyla en hazır şekilde Mart ayı sonuna hazır oluruz. 18 kişi gidecek elimizdeki oyuncu havuzundan oluşturacağız. Bu çalışma bilindiği üzere 3 yıllık bir çalışmanın ürünü. Sn.Hasan Sertoğlu başkanımızın destekleri ve yönetim kurulu ile eğitim-üst kurulunda görev alan arkadaşlarımız ve milli takımlar oluşturmak adına U15 liginde yer alan çocukların sayesinde gelmiştir. Burada aileler ile kulüplerimize bir teşekkür etmek zorundayız. Bizler mutfağın görünen kısmındayız. Asıl içerde çalışan birçok insan var’’ şeklinde konuştu.

HABER : NECMİ USAL

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75