banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kılıç Ali; ‘’Kıbrıs’ın Altınordu’suyuz’’..!
banner98

30 Kasım 2020’den beridir çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Esentepe Teknik Direktörü Kılıç Ali Kahraman, oyuncularının antrenmanlara katılım göstermelerinden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

En büyük arzularının hazırlık maçı yapabilecek takım bulabilmek olduğunun da altını çizen Kahraman, ‘’Nisan ayı sonuna kadar çalışma programı yaptık. Genç oyuncuların adaptasyon sorununu aşması, kilo almamaları, kas kaybetmemeleri ve futboldan uzaklaşmamaları açısından bu antrenmanları gerçekleştiriyoruz. Biz Esentepe olarak Kıbrıs’ın Altınordu’suyuz. Kadromuzdaki tüm oyuncular alt yapımızdan yetişti. Yetişmeye de devam edecek. Genç oyunculara şans vereceğiz’’ diyerek sözlerini noktaladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75