banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) Lapta K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

banner98

Kenya Premier Lig takımlarından Gor Mahia’nın teknik direktörlüğüne getirilen Kıbrıslı Türk Teknik adam Hasan Oktay Minci, takımın başında çıktığı ilk lig maçında galibiyetle tanıştıktan sonra bugünde Afrika Şampiyonlar Ligi ilk maçında sahadan 3-1 galip ayrılmayı başardı.

Ligde ilk maçını kaybederek sezona kötü bir giriş yapan Gor Mahia FC, takımın başına Kıbrıslı Türk teknik adam Hasan Oktay Minci’yi getirip ligde oynanan 2. maçta Zoo Kericho’yu 4-0 yendi.

Aslen Girneli olan ve 90 yılların başında Türk Ocağı forması ile ligde fırtına gibi esen Minci ligdeki ilk maçında aldığı galibiyetten sonra bugün Afrika Şampiyonlar Ligi’nde Nijerya’nın güçlü ekiplerinden Lobi Stars’ın karşısına çıktı ve bir galibiyete daha imza attı.

Minci’nin takımı sahadan 3-1 galip ayrılarak rövanş maçı öncesi avantaj sağlarken Kenya’da takımı ile çıktığı 2 maçtan da galip ayrılması ile bir anda taraftarın sevgilisi durumuna geldi.

Minci’nin takımı Afrika Şampiyonlar Ligi’nde Nijerya’nın güçlü ekiplerinden Lobi Stars ile rövanş karşılaşmasında Cuma akşamı karşı karşıya gelecek.


CAF Champions League, Qualification

16 Ara 18

Gor Mahia 3

Lobi Stars 1

21 Ara 18

19:00

Lobi Stars

Gor Mahia


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75