banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! arenasporkolik Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. kktc spor Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kenan’ın Frikikleri Cihangir’i Avladı..!  (1-2)
banner98
 





YER:
Cihangir Stadı

HAKEMLER: Utku Hamamcıoğlu, Ahmet Özkurtuluş, İsfendiyar Açıksöz

CİHANGİR: Rauf, Erol, Ertan, Mikail, Smart, Osei, Offor, Doğan (DK 81 Onur), Fırat, Musa (DK 30 Burak), Çağlar.

DOĞAN TÜRK BİRLİĞİ: Ozan, Hasan, Selim (DK 90 Afün), Kenan, Rahem, Tunahan, Aydın, Okafor, Kwame (DK 90 Erdi), Ahmet Coşkun, Ahmet Saygı (DK 83 Ceylan).

GOLLER: DK 63 Offor (Cihangir). DK 24,73 Kenan (Doğan Türk Birliği).

K-Pet Süper Lig'de 24. hafta mücadelesinde Cihangir ile Doğan Türk Birliği karşı karşıya geldi. Cihangir Stadı'nda oynanan mücadele konuk Doğan Türk Birliği'nin 2-1 üstünlüğünde sonuçlandı.





Doğan Türk Birliği'ne galibiyeti getiren golleri 24 ve 73. dakikalarda Kenan Oshan kaydetti. Cihangir'in tek golünü ise 63. dakikada Offor attı.

 



1.DK: Sol kanattan gelişen Doğan Türk Birliği atağında Kenan’ın ceza alanı içerisinde uzak direğe yaptığı vuruş yandan auta gitti.





21.DK: Gelişen Cihangir atağında Erol’un yaptığı vuruş direğin üzerinden auta gitti.



24.DK: Doğan Türk Birliği takımının kazandığı serbest vuruşta, Kenan güzel bir vuruşla takımını öne geçiren isim oldu.0-1



31.DK: Doğan Türk Birliği takımının kazandığı yeni bir serbest vuruşta Kenan’ın şutunu bu kez kaleci Raif önlemeyi başardı.

40.DK: Sağ kanattan gelişen Cihangir atağında Erol’un yaptığı güzel ortada Offor’un kafa vuruşu kaleci Ozan’da kaldı.

41.DK: Kalabalık adamla gelişen Cihangir atağında ceza alanı içerisinde Offor’un uzak direğe yaptığı kesme vuruş iç direğe vurarak oyun alanına geri döndü.

44.DK: Sağ kanattan Ahmet Coşkun ile gelişen Doğan Türk Birliği atağında bu oyuncunun yaptığı ortada Okafor’un yaptığı kafa vuruşunu kaleci Raif önlemeyi başardı.

63.DK: Cihangir takımının yakaladığı kontra atakta Offor'un ceza alanı içerisinde yaptığı vuruş kaleci Ozan’ın bakışları arasında filelere gitti.1-1


69.DK: Doğan Türk Birliği takımının kullandığı taç atışında Okafor’un aşırttığı topta kale ağzında Selim’im yaptığı kafa vuruşu dışarı gitti.



73.DK: Doğan Türk Birliği takımının kazandığı bir başka serbest vuruşta Kenan enfes bir vuruş yaparak takımını yeniden öne geçiren isim oldu.1-2




77.DK: Smart ile başlayan ev sahibi Cihangir atağında Fırat’ın ortasında Offor’un yakın mesafeden yaptığı etkili kafa vuruşunu kaleci Ozan güzel bir refleksle kornere çeldi.

79.DK: Yeni bir Cihangir atağında Fırat’ın ceza alanı dışından yaptığı vuruşu kaleci Ozan iki hamlede önledi.

90.DK: Konuk Doğan Türk Birliği atağında Selim’in ceza alanı içerisinde yaptığı vuruş az farkla yandan auta gitti.

Geriye kalan dakikalar sonucu değiştirmeyince çalan son düdükle Doğan Türk Birliği 3 puanın sahibi oldu.

Bu galibiyetle Doğan Türk Birliği puanını 47'ye yükselterek, lider Yenicami'nin puan kaybettiği haftada farkı 4'e indirdi. Cihangir ise 30 puanda kaldı.



Fotolar : NECMİ USAL VE ÖZGÜR GÖKSEL 





banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75