banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kenan Özer; “KKTC Bayrağını açmaktan gurur duydum”
banner98
 



Vadili’de doğan ve şu an Türkiye PTT 1.Lig ekiplerinden Ankaragücü’nde forma giyen Kıbrıs’lı Türk oyuncu Kenan Özer, ülkemizi ve insanını gururlandırmaya devam ediyor. Başarılı kanat oyuncusu geçtiğimiz gün oynanan Ümraniyespor maçında takımının 2.golünü kaydederek Ankaragücü’nün liderlik koltuğuna oturmasını sağlarken maç sonrasında ise sevincini KKTC Bayrağı’nı açarak yaşadı.


‘’Ankaragücü’nde kendime geldim’’


Son haftalardaki başarılı performansı hakkında görüşlerini aktaran Kenan, ‘’Ankaragücü’nde yeniden kendimi buldum. Taraftarlar beni çok sevdi. Aramızda güzel bir bağ oluştu. Ankara’da ailemle birlikte çok mutlu ve huzurluyum. Bu durum da sahadaki performansıma yansıyor’’ dedi.


‘’Hedef şampiyonluk’’


Konuşmasına hedefleri doğrultusunda devam eden tecrübeli futbolcu, ‘’Hedefimiz şampiyon olarak özlediğimiz Süper Lige geri dönmek. Takımda çok güzel bir arkadaşlık ve hava var. Bununla birlikte galibiyete ve kazanmaya alışan bir takım var. Hepsini üst üste koyduğumuz zaman başarı kaçınılmaz oluyor. Bu camia ve taraftar Süper Ligi hak ediyor. Bireysel hedefim ise en kısa zamanda Süper Lige tekrar dönmek. Bu Ankaragücü ile olursa çok daha mutlu olurum çünkü taraftarla aramızda güçlü bir bağ var’’ şeklinde konuştu.


‘’KKTC Bayrağını açmaktan gurur duydum’’


Konuşmasının sonunda KKTC Bayrağı’na da yer veren Kenan, ‘’KKTC Bayrağı’nı açmak uzun zamandır aklımda vardı. Bunu liderlik maçında attığım gol ve yaşadığımız galibiyetle gerçekleştirdiğim için çok gururluyum. Ben Kıbrıslıyım. Orada doğdum, orada büyüdüm. Bedenimde ve ruhumda Kuzey Kıbrıs’ın kültürü var. Bunu hiçbir şey ya da hiç kimse değiştiremez’’ diyerek sözlerini noktaladı.



HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75