banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kenan Özer Adana Demir’de..!
banner98

 




         Uzun yıllardır futbol hayatını Türkiye’de profesyonel bir şekilde sürdüren ve son olarak Süper lig takımlarından Torku Konyaspor forması giyen yıldız oyuncumuz Kenan Özer, Konyaspor ile sözleşmesini feshettikten sonra transferde adından söz edilen isim olmuştu.

 PTT 1.lig takımlarından zirvenin iddialı takımı Adana Demirspor, Kenan ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldı ve Cumartesi günü her iki taraf antlaşmaya vardı. Bu sezon askerlik sorunlarından dolayı Konyaspor’da fazla forma şansı bulamayan Kenan, Adana Demirspor ile antlaşmaya varmasından sonra dün Adana’ya gitti.

Kenan ile Adana Demirspor arasında mutabakatın sağlanmasından sonra bugün sözleşmenin imzalanması bekleniyor ve ardından Kenan’ın idmana ineceği gelen bilgiler arasında. Kenan Özer, Profesyonel kariyerinde 206 maça çıktı ve 32 gol, 12 asist yaptı. Hücum hattının her bölgesinde oynayabilmesi Kenan’ı aranan futbolcu sınıfına sokuyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75