banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Ocak
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kemanecioğlu; ‘’Hedef iyi futbol ve galibiyet’’
banner98

 



            Birinci Lig’de Pazar günü Girne’de bölge derbisi oynanacak. 4’de 4 yaparak ligin zirvesinde yer alan ligin yeni ekibi Girne Halk Evi, Girne 20 Temmuz Stadı’nda geçtiğimiz hafta ilk galibiyetini Düzkaya’ya karşı elde eden Lapta’yı konuk edecek.

Bu önemli karşılaşma öncesi, Arena Spor Kolik olarak Girne Halk Evi teknik direktörü Mehmet Kemancıoğlu’nun görüşlerini aldık.

‘’Hedef iyi futbol ve galibiyet’’

            Arena Spor Kolik’e konuşan Kemancıoğlu, ‘’4’de 4 yaparak lige iyi bir başlangıç yaptık. Lapta karşılaşması önemli bir karşılaşma. Geçtiğimiz hafta ligdeki ilk galibiyetlerini aldılar. Genç ve çok koşan bir ekibe karşı oynayacağız. Takımımızda hava çok iyi. Öncelikle hedefimiz iyi oyun sergileyip bu karşılaşmadan da 3 puan almak. Bunu başaracak güçteyiz. Bol gollü bir karşılaşma diliyorum’’ dedi.

HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75