banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kaymaklı’da Transfer Harekatı..!
banner98

Başkent ekibi Küçük Kaymaklı, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için düğmeye bastı. Geçtiğimiz gün Merit Alsancak Yeşilova’dan Talat Dağer’i transfer ederek savunma bölgesini güçlendiren Forest, şimdi de üç oyuncuyu transfer listesine aldı.

Küçük Kaymaklı’nın eski futbolcuları Remzi Betmezoğlu ile Mehmet Kaygısız ve Esentepe’de forma giyen Kağan Görneçli için görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

Takas teklifi

Alt yapısından yetiştirdiği Mehmet Kaygısız’ı takıma döndürmek isteyen Küçük Kaymaklı, oyuncunun kulübü Gençlik Gücü ile masaya oturdu. Gençlik Gücü’ne kaleci Raif Denktaş Pehlivan’ı verip, Mehmet’i geri alma teklifi yapan Kaymaklı, oluşacak olan yeni Gençlik Gücü yönetimini bekliyor.

Cihangir’in de ısrarla transfer etmek istediği Kaygısız için ise Gençlik Gücü’nün yeni bir oluşuma gidecek olmasından dolayı tecrübeli oyuncuyu takımda tutmak istediği öğrenildi.

Esentepe’nin kararı bekleniyor

Kanat oyuncusu almak da isteyen Küçük Kaymaklı, Esentepe’nin başarılı ismi Kağan Görneçli ile ilgileniyor. Kağan için Esentepe’nin kapısını çalarak bir teklif yapan yeşil siyahlılar, kırmızı beyazlı yönetimin vereceği kararı bekliyor.

Remzi geri gelebilir

Küçük Kaymaklı hücum bölgesine de bir transfer yapacak. Yeşil siyahlılar, alt yapısından yetiştirdiği ve bir buçuk sezon önce Türk Ocağı’nın kadrosuna kattığı Remzi Betmezoğlu için de çalışma başlattı.

Oyuncunun kulübü Türk Ocağı ile görüşen Kaymaklı yönetimi, sarı siyahlı camianın henüz olağanüstü kurulunun yapılmamasından dolayı cevap bekliyor. Remzi’nin de Küçük Kaymaklı’ya geri dönme ihtimali bulunuyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75