banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kaymaklı Otobüsü Kaza Yaptı..! Gençleri Allah Acıdı..!
banner98

 




              Küçük Kaymaklı U15 Takımı ve bir alt grubu bu sabah trafik kazası geçirdi. Binatlı ile hazırlık maçı yapmak için sabah Lefkoşa’dan hareket eden ve oyuncularla teknik heyetin yer aldığı yaklaşık 60 kişilik kafile kaza yaptı.

Güzelyurt’a 10 km uzaklığında bir yerde otobüsün sol ön tekerleğinin patlaması ve parçalanması sonucunda şoför direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otobüs şoförünün tecrübeli olmasından dolayı bir süre tarlada giden otobüs daha sonra ise devrilmeden durabildi.

Kazada Efe Ziyaeddin, Hasan Kahveci, Metin Bıçkıcıoğlu ve Barış Mısırlıoğlu hafif yaralandı. Minik futbolcular kaza sonrasında Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu Hastanesi Acil Servisinde müşahede altına alındı.

Spor servisi olarak Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü futbolcularına ve teknik heyetine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 

HABER : NECMİ USAL

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75