banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG Mustafa Cengizin Ameliyatı Başarıyla Tamamlandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kaymaklı gençleriyle yürüyecek..!
banner98

Takım kadrosunun büyük bir çoğunluğunu alt yapıdan yetiştirdiği gençleriyle oluşturan başkent ekiplerinden Küçük Kaymaklı, Kartepe Kampının ikinci gününü yoğun bir antrenman programı ile tamamladı. Yeşil siyahlılar, sabah saatlerinde yağmur ve sis eşliğinde taktik çalışması yaparken, şut da çalıştı. Antrenmanda oyuncuların oldukça istekli oluşu gözlerden kaçmadı. Teknik Direktör Emre Perçinci, oyuncularının performansından oldukça memnun olduğunu söyledi. Yeşil siyahlılar günün ikinci antrenmanında ise yükleme, çabukluk ve dayanıklılık da çalıştı.

Asare kampa katılacak

Küçük Kaymaklı’da geçtiğimiz sezon forma giyen ve yeni sezon için de anlaşma sağlanan Asare’nin hafta sonu kampa katılacağı öğrenildi. Öte yandan Küçük Kaymaklı alt yapısından yetişen Bahadır ve Mehmet Göçben kardeşler ise bazı problemlerden dolayı kampa katılamayan isimler oldu. Küçük Kaymaklı, kampın üçüncü gününü yapacağı çift idmanla geçirecek.

Efe ve Salih göz dolduruyor

Küçük Kaymaklı’nın iki genç file bekçilleri Efe Erdem Karakaş ile Salih Ökten antrenmanlardaki performansları ile göz dolduruyor. Kaleci Antrenörü Tugay Atiker’in özel olarak çalıştırdığı Efe ile Salih, gelecek adına umut veriyor. Efe, geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde kaleyi korumuştu.

NECMİ USAL (İzmit-Kartepe)

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75