banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kaymaklı, Binatlı'ya
banner98

 






Yer: Bostancı Yakup Özorun Stadı.

Hakemler: Fehim Dayı- Sonay Dericioğlu- Şakir Azizoğlu

BİNATLI: Ercan- Erencan- Emek- Ayhan- Sertaç- Çağakan (Kadir Dk.80)- Kehinde (Abia Dk.70)- Berkem- Mehmet (Salih Dk.70)-K.Uçaner- Alexandr

K.KAYMAKLI: Süleyman- Çağrı- M.Kaygısız- Bahadır- Azat- Bayram-Martins- Zokou (Victor dk.77)- Mete (Bilal Dk.89)- Taner (M.Yaşınses Dk.46)- Remzi

GOLLER: Dk.13 Alexandr, dk. 81 Abia (Binatlı) Dk. 56 (pen) ve 64 (pen) Zokou, Dk.85 Remzi (K.Kaymaklı)

Kırmızı Kart: Kemal Uçaner Dk.87 (Binatlı)

 

13. dakikada K.Kaymaklı’dan Zokou’nun hatalı pasında K.Uçaner topla rakip ceza alanına girdi. Bahadır’ın müdahalesine rağmen top yine onun önünde kaldı. K.Uçaner’’in pasında topa düzgün bir vuruş yapan Alexandr topu ağlarla buluşturarak Binatlı’’yı 1-0 öne geçirdi.

15. dakikada K.Kaymaklı’dan Mete’nin kullandığı korner atışında kale önünde oluşan karambolde topu önünde bulan Zokou boş pozisyonda topu dışarı attı.

25. dakikada Mehmet Kaygısız’ın K.Kaymaklı adına kullandığı serbest vuruşta kaleciden seken topu defans kornere attı. Kornerden sonuç alınamadı.

33.dakikada Binatlı’nın kazandığı serbest vuruşta Emek’in vuruşunda kale önünde yere de vuran topu Süleyman güçlükle kornere attı.

41. dakikada Binatlı bir kez daha rakip ceza alanı dışında serbest vuruş kazandı. Emek’in vuruşunda Mehmet Kaygısız’ın ters vuruşunda kaleye gitmekte olan topa kaleci Süleyman son anda sahip oldu.

56. dakikada gelişen K.Kaymaklı atağında Çağrı’nın güzel pasında rakip kaleci Ercan Mete’yi ceza alanında düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Zokou K.Kaymaklı’ya beraberliği getiren golü attı.

60. dakikada Mustafa Yaşınses’in kullandığı korner atışında Berken ceza alanı içinde topu elleyince hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Bu pozisyonu uzun süre itirazlar yapıldı. Uzun süren itirazlardan sonra 64’ncü dakikada penaltı atışını kullanan yine Zokou oldu ve K.Kaymaklı’yı deplasmanda 2-1 öne geçirdi.


81. dakikada skora bir kez daha denge geldi. Bu dakikada Binatlı’dan Emek’in sağ taraftan kullandığı serbest vuruşta sonradan oyuna giren Abia kafa ile topu ağlara yolladı ve skor da 2-2 oldu.

85. dakikada gelişen K.Kaymaklı atağında Mustafa Yaşınses’in pasında Mete, ceza alanına iyi bir koşu yapan Çağrı’yı gördü. Çağrı’nın pasında Remzi defanstan önce topa vurarak takımını deplasmanda 3-2 öne geçirdi. AZ sonra maç da bu skorla sona erdi ve K.Kaymaklı haftalar sonra kazandı.


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75