banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kaygısız; ‘’Kupayı Kaymaklı’ya getireceğiz’’
banner98

 




             Küçük Kaymaklı alt yapısında yetişen ve ülkemizin en başarılı savunma oyuncuları arasında gösterilen Küçük Kaymaklı futbolcusu Mehmet Kaygısız, spor sitemizle görüşlerini paylaştı. Başarılı stoper kalan lig ve kupa maçlarını değerlendirdi.

‘’Ligde kalan maçları kazanacağız’’

Küçük Kaymaklı futbolcusu Mehmet Kaygısız, ‘’Bu sezon lig şampiyonluğundan erken uzaklaştık ve bu sezonu en azından kupasız tamamlamak istemiyoruz. Devre arasında takımımıza önemli isimler geldi ve ilk birkaç hafta uyum sorunu yaşadık ancak şu an uyum sorununu da aştık. Son haftalarda kazanmaya alıştık ve bu da takım olma yolunda bizi güçlendirdi. Ligde kalan maçlarımızı da kazanacağımızı düşünüyorum.

‘’Taraftarımızla birlikte kupayı alacağız’’

Konuşmasına devam eden Mehmet Kaygısız, ‘’Sadece kupayı düşünüyoruz. Sezonu Kıbrıs Kupası’nı kazanarak tamamlamak istiyoruz ve bunun için de çok çalışıyoruz. İyi bir hava yakaladık. Yarı finale kalan ekiplerin hepsi de çok kaliteli ancak biz ‘’forest’’ ruhu ile oynarsak mağlup edemeyeceğimiz takım yoktur. Taraftarlarımız da yavaş yavaş ilgi göstermeye başladı. Hep birlikte kupayı Kaymaklı’ya getireceğiz’’ dedi.

HABER: NECMİ USAL

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75