banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kaybolan Günler..!
banner98

Kaybolan Günler’ adı altında başlayan yazı dizimizin ilk konuğu Çetinkaya Türk Spor Kulübü takım kaptanı Tunç Özgürgün. Bakalım deneyimli isim futbolsuz geçecek olan bu zorlu günler için ne düşünüyor?

Tunç; ‘’Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun almış olduğu bu karar aslında ülke gerçeklerine ve sürecin şekillenmesine göre değerlendirilmeli. Şu an ülkemizde vaka sayılarının artışı ve temaslı takip sistemi göz önünde bulundurulduğunda alınan kararın normal olduğu ve unutulmaması gereken bu kararı federasyonun kulüplerle birlikte aldığıdır’’

‘’Futbol sevgisi bu olumsuzluğu yok edecek’’

Alınan bu karar ülke futbolunu elbette olumsuz etkileyecektir ancak bu kadar futbolu seven arkadaşımızın olması ülke futbolu için büyük bir artı oluşturmaktadır. Eminim gereken özveriyi gösterip 1 senelik futbol özlemi ile aradaki soğukluğu kapatacaklardır. Açıkçası sakatlanan bir futbolcunun sahalara dönüşü gibi tüm futbolcular o şekilde bocalayarak sahalara döner diye düşünüyorum. Bununla birlikte yaşı ilerlemiş abilerimiz var. Futboldan bu süreçte soğumuş olan insanlar var. Halen devam eden belirsizlik nereye kadar gider bilmiyoruz ve bu herkesi düşündürmeye belki de bazı kesimleri futbolu bırakmaya itiyor. Herkesin kararı kendine ve diğer insanların da bu kararlara saygı duyması gerek.

‘’Birkaç kez halı saha oynadım’’

Şu an için spor yapmıyorum. Açık olmak gerekirse bir iki kere halı saha oynadım. Onun dışında zaten iş yoğunluğundan dolayı eve yorgun geliyorum. Çok da spor yapma keyfim ve isteğim olmadığı için bir şey yapmıyorum. Yıllardır soğuduğum futboldan artık evet daha fazla soğudum.

‘’Evladımızsın’’ dediler sağ olsunlar.

Maddi yönden herkesi etkilemiştir. Bu ülkede yalnızca futbol oynamak için bulunan arkadaşlarımız var. Onlar adına zor bir süreç hak veriyorum ancak biliyorsunuz genellikle herkesin sahip olduğu esas bir mesleği var. Futbol bir gün bitecekti zaten o yüzden sarsılmadık dersem yalan olur ancak zaten Çetinkaya ile maddi anlamda hiçbir zaman bir sorunumuz olmadı. Ne benden onlara ne onlardan bana. Öyle düşündüğünüz gibi rakamlar ne aldım ne talep ettim. Onlar da zaten hep ‘’evladımızsın’’ dediler sağ olsunlar.

‘’Kim ne isterse yapsın, ben girişim içerisinde olmayacağım’’

Çetinkaya T.S.K takım kaptanı olmak belli başlı sorumluluklar gerektiren bir durum ancak insan kendisinin inanmadığı bir şey için girişim yapmamalı diye düşünüyorum. Evet futbol bir sektör, bir eğlence, bir sağlık ancak şu an sağlık şartlarının el vermemesi ve ne imza atılırsa atılsın kimsenin o kuralları 1 haftadan fazla yerine getiremeyeceğine olan inancımdan dolayı kesinlikle bir adım atmayı düşünmüyorum. Yaz aylarında 1 kan testi ile bizi lige başlattılar. Soyunma odaları bakımsız. Hijyen sıfır. Kim ne önlem aldı? Bazı gerçekleri kabul etmek gerek. Ciddiyetten çok uzağız. Ben bu şartlar altında rahatsızlığı olan aile yakınlarıma ve büyüklerime bir şeyler bulaştırma riskini alamam. Ne para önemli ne de kariyer. O yüzden herkese saygım var. Kim ne isterse yapsın, ben girişim içerisinde olmayacağım.

NECMİ USAL

banner116
Anahtar Kelimeler:
Kaybolan Günler..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75