banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kaya; ‘’20 Temmuz Stadı’nda oynamak istiyoruz’’
banner98

 



      A2 Süper Lig’de 16.haftada derbi heyecanı yaşanacak. İki ezeli rakip ve edebi dost olan Doğan Türk Birliği ile Türk Ocağı Limasol kulüpleri Pazar günü Girne’de karşı karşıya gelecek. Bu önemli karşılaşma öncesi Türk Ocağı Limasol A2 takımının 35, Doğan Türk Birliği A2 takımının ise 29 puanı bulunuyor.

‘’Çocuklar derbi heyecanını dolu tribünler önünde yaşasın’’

        Maç ile ilgili görüşlerini aktaran Doğan Türk Birliği A2 teknik patronu Cenker Kaya, ‘’Bu karşılaşma her iki kulüp açısından da bambaşka. Doğan-Ocak derbisinin nasıl olduğunu tüm Kıbrıs halkı bilir. Biz Doğan Türk Birliği camiası olarak bu karşılaşmada ev sahibiyiz ve Türk Ocağı maçını eskiden olduğu gibi A takım maçının oynanacağı sahada oynamak istiyoruz. Galip gelmekten çok, geleneğimizi ve kültürümüzü devam ettirmek amacı ile maçın Girne 20 Temmuz’da dolu tribünler önünde oynanmasını istiyoruz. DTB Camiası olarak Spor Bakanı Alkan Değirmencioğlu ile konuştuk ve olumlu bir cevap aldık. Umarım Pazar günü karşılaşma 20 Temmuz Stadı’nda oynanır ve çocuklarımız Doğan-Ocak derbisi heyecanını bire bir yaşar’’ şeklinde konuştu.

HABER: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75