banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kasım, MTG’ye 1 adım daha yaklaştı..!
banner98




Uzun bir süredir Mağusa Türk Gücü’nün kadrosuna katmaya çalıştığı ve anlaşma sağladığı Lefke golcüsü Kasım Tağman için transferin noktalanmasına çok az kaldı. Sarı yeşillilerin golcü futbolcu için Lefke ile yakın temasta olduğu, görüşmelerin sürdüğü ve Kasım’ın askerliğini de Mağusa’da yapacak olmasından dolayı her an transferin bitmesi beklenirken Lefke cephesinde ise bu konuda kararsızlık sürüyor. Lefke yönetiminin bu konuda genel kurul kararı alacağı ve Kasım konusunda göreve yeni gelecek başkan ve yönetimin karar vermesini planlıyor.


Askerliğini Mağusa’da yapacak

Geçtiğimiz ay vatani görevini tamamlamak için askere giren Kasım’ın, 4.Piyade Alayı Gülseren Askeri Gazino’da askerliğine devam edeceği ve bundan dolayı da Mağusa Türk Gücü’nde futbol oynamasının daha çok ön plana geldiği ortaya kondu. Golcü futbolcunun askerliğini Mağusa’da yapacak olmasından dolayı transferin artık daha kolay gerçekleşebileceği Lefke’de oynamasının çok zor olacağı düşünülüyor.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75