banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kasım; ‘’Lefke maç vermez’’
banner98

Dün gece kendi sahasında Baf Ülkü Yurdu’nu 4-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatan Lefke’de takımın golcü futbolcusu Kasım Tağman, geçtiğimiz hafta kaybedilen Binatlı maçı sonrasında ortada dillendirilen dedikodulara yanıt verdi.

Kasım’ın açıklamaları şöyle; ‘’Geçen hafta ligde kalma mücadelesi veren Binatlı ile onlar açısından çok zor, bizim açımızdan puansal olarak baktığımız zaman daha rahat bir konumda bir maç oynadık. Binatlı takımı bizi 3-1 mağlup etti. Bence bundan daha doğal bir şey olamaz. Kupadan elenmiştik, ligde düşme kalma gibi bir durumumuz yok, motivasyonumuzun biraz düştüğü bir maçta Binatlı’ya yenildik. Ne yazıktır ki herkesin gözünde bütün Lefke futbolcuları olarak satılık olduk. Gerçekten insanlara yapmadığı bir şeyi yüklemek çok ayıp bir şey. Biri çıkıp herhangi bir futbolcuyu satın aldığını ispatlasın bugün futbolu bırakmayan ne olsun. İnsanları karalamak, insanları suçlamak kolaydır ama hayatta en kötü şey bir insana yapmadığı bir suçu yüklemektir. Bana göre maç satan adam her şeyi yapabilen adamdır. Yıllardır bu konularda ne kadar hassas olduğumu herkes bilir. Bize bu konuda inanmayanları zaten aramızda istemezdik. Akşamki skordan da her şey belli oluyor. Ben en çok bizim taraftarlarımızdan, camiamızdan bu iftiralara inanlara üzüldüm ama herkes iyi bilsin Lefke maç vermez’’.

HABER: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75