banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kasım; ‘’Kupayı kazanmak istiyoruz’’
banner98




           Ligin ikinci devresine fırtına gibi başlayan ve 3’de 3 yaparak bir anda kendini şampiyonluk yarışının içerisinde bulan batı bölgesi ekibi Lefke’de gözler yarın Mormenekşe ile oynanacak olan kupa maçına çevrildi. Biz de Arenasporkolik spor servisi olarak siz değerli okurlarımız için Lefke’nin yıldız oyuncusu Kasım Tağman’ın bu önemli maç öncesi görüşlerini aldık.

‘’Mormenekşe güçlü bir ekip’’

Yarın kendi sahalarında oynayacakları Mormenekşe maçı öncesi görüşlerini aktaran Kasım Tağman, ‘’Yarın oynayacağımız Mormenekşe maçı bizim için çok önemli. Bu yıl kupayı kazanmak istiyoruz. Mormenekşe iyi bir takım ve zor bir maç geçeceğinden şüphem yok. En iyi skorla bu maçı kazanıp ikinci maça avantajlı gitmek istiyoruz’’ şeklinde konuştu.

HABER : NECMİ USAL 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75