banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan Yalova
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kartal'ın silahları iddialı..!
banner98

 






65 yıldır birbirleri ile rakip olan başkentin iki köklü camiası GAÜ Çetinkaya ile Yenicami, ligin 12.haftasında karşı karşıya geliyor. Bu önemli maç aynı zamanda haftanın da açılış maçı olacak. Bilindiği üzere geçtiğimiz sezon ligin son maçında Yenicami ezeli rakibini 2-1 mağlup etmiş ve sarı kırmızılılar şampiyonluğu kaybetmişti. Bundan dolayı iki takım arasındaki rekabet daha fazla artmış, hatta iki takım oyuncularının arası da bozulmuştu. Bu dev derbi bu akşam Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak ve maç 18.30’da başlayacak.


Adil; ‘’Sahaya kazanmak için çıkacağız’’

Takımın 10 numarası ve önemli ismi Adil Uçar derbi öncesi görüşlerini spor sitemizle paylaştı. Adil çok önemli maç olacağını söylerken konuşmasına şu şekilde devam etti: ’’İki takım da şampiyonluğa oynuyor. Kazandığımız takdirde rakiplerimizin işi çok zor olacak. Bunun farkındayız. GAÜ Çetinkaya maçına her maça hazırlandığımız gibi hazırlanıyoruz. Ciddi ve hırslı çalışıyoruz. Sezon başında hedefi şampiyonluk koyduk ve bu doğrultuda çalışıyoruz. İlk hafta kaybettik ancak bu nazarımız oldu. 11 haftada 10 galibiyet elde ettik ve bu da hiç kolay bir istatistik değil. Kendimize güvenimiz tam. Yönetimimiz de bizlere büyük katkı sağlıyor. Bu maç oynadığımız 11 maçtan daha farklı olacak. Çetinkaya-Yenicami maçları her zaman sıkıntılıdır. Geçen sene son maçtan dolayı bu maçın önemi daha da artmıştır. Her maça aynı ciddiyetle hazırlanıp, bu maçın da camia açısından farklı olduğunu düşünüyorum. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Galip gelip yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu karşılaşmada taraftarlarımızın maça olan ilgisinin büyük olacağını düşünüyorum. Bu karşılaşmada onlara çok ihtiyacımız var. Zaten biz futbolcular, taraftarlarımızla iç içeyiz ve aile gibiyiz. Başarımızın sırrı da budur’’


John; ‘’Çetinkaya’ya gol atıp gerçek Yenicami’li olacağım’’

Derbi öncesi Yenicami’nin ve ligin en golcü futbolcusu John ile de konuşma fırsatı bulduk. Spor sitemize görüşlerini aktaran John; ‘’Takımımız çok iyi. Bu maçın diğer karşılaşmalardan farklı olduğunu düşünüyorum. Benim için çok önemli bir maç. Benim için önemli olan gol krallığından çok takımıma yaptığım katkı ve takımın kazanması. Şampiyon olmak istiyoruz. Bu karşılaşmada gol atıp gerçek Yenicami’li olmak istiyorum. Bu zorlu maçlar periyotunda gollerim var. Bu karşılaşmada da gol atıp bu periyotu golle tamamlamak istiyorum. Hedefim 25 gol ve üstü atmak. Kendimi çok güçlü ve iyi hissediyorum. Teknik adamımız bize çok iyi antrenman yaptırıyor. Özellikle fiziksel olarak kendimi güçlü hissediyorum. Diğer takımlara oranla takım oyunu oynuyoruz. Giren çıkanı aratmıyor. Sisteme dayalı futbol oynadığımızdan dolayı da lideriz’’ şeklinde konuştu.


RÖPORTAJ: NECMİ USAL

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75