banner108
Öne Çıkanlar Doğan Sabrımız Taşmıştır.. Tamsu Voleybol Juventus
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kartal’dan Mormenekşe’ye vize yok..! (2-2)
banner98






YER: Lefkoşa Atatürk Stadı
.

HAKEMLER: Utku Hamamcıoğlu-Hasan Eriş-Sonay Dericioğlu

YENİCAMİ: Yusuf- Adil- Mahmut (Emre dk.43)- Bünyamin- Erbay- Ünal (M.Altın dk.67)-Hascan (Zihni dk.46)- Musa- Promise Orji- H.Turan- Ousmane

M.MENEKŞE: Devim- Fetin- Hasan Mani-Ahmet Arıta (Kaan Dk.83)- H.Özbaysal (Abdullah dk.50)- Yusuf- Can- A.Bayır (Eren Dk.77)- Emre- Boga- Cemil

GOL: Dk. 4 Ousmane, dk.19 H.Turan (Yenicami) Dk.7 Boga,  dk. 61 Cemil (Mormenekşe)

 

4. dakikada helişen Yenicami atağında Ousmane sol taraftan M.Menekşe ceza alanına girdi. Rakip futbolcu Fetin’i de geçtikten sonra kalecinin yanından topu ağlara yollayarak Yenicami’yi 1-0 öne geçirdi.

7. dakikadaki M.Menekşe atağında Cemil’in sol taraftan kale önüne gönderdiği topa Can vurdu, top kalecinin ayaklarından döndü. Topu önünde bulan Boga golü atmakta zorlanmadı ve takımına beraberliği getiren golü attı. 1-1

13. dakikada Adil, H.Turan paslamasında top en son Musa’ya geldi. Musa’nın vuruşunda defansa çarpan ve kaleye gitmekte olan topu Devrim son anda kornere atarak mutlak bir golü önlemi oldu.


19. dakikada gelişen Yenicami atağında Ousmane’nin pasında Musan’nın ceza alanına yaptığı ortada M.Menekşe defansı pozisyonu seyredince H.Turan kafa ile topu ağlara yollayarak takımı adına skoru 2-1 yaptı.

28. dakikadaki M.Menekşe atağında A.Bayır kaleci Yusuf ile altı pas içerisinde karşı karşıya kaldı. Fakat kötü bir vuruş yapınca kaleci Yusuf ayakları ile topu uzaklaştırarak rakibine gol şansı tanımadı.

37. dakikada Cemil’in kullandığı korner atışında arka direkte Emre bom boş pozisyonda kafa ile topu dışarı attı.


62. dakikada skora bir kez daha denge geldi. Gelişen M.Menekşe takım kaptanı Cemil sol taraftan ceza alanına girdikten sonra 2 rakibini de geçerek sağ ayağı ile topu ağlara yollayarak skoru 2-2 yaptı.

86. dakikada kazanılan faul atışını Cemil bekletmeden kullandı ve rakip ceza alanında topu Kaan ile buluşturdu. Kaleci Yusuf da kalesini terk etmişti fakat, Kaan çok müsait pozisyonda olmasına rağmen topu üstten dışarı atarak belki de takımını galibiyetten etmiş oldu.

90. dakikadaki Yenicami atağında Promise Ori’nin ortasında Adil’İn topa kafa vurdu, top üst direği sıyırarak dışarı gitti.

A-2 gençler maçını Yenicami 9-0 kazandı.

FOTOLAR : NECMİ USAL

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75