banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kartal’dan ‘Kaymak’ gibi galibiyet..! (1-3)
banner98

 





            Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanan başkent derbisinde ligin lideri Yenicami deplasmanda Küçük Kaymaklı’yı 3-1 mağlup ederek yoluna devam etti. Kara kartal maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar rakibine adeta hem futbol olarak hem de skor olarak hezimete uğratırken, aldığı bu galibiyetle puanını 27’e yükselterek liderliğini sürdürdü.


Maçın 9.dakikasında Rifat’ın muhteşem golü ile öne geçen Yenicami, 42’de kaleci Süleyman’ın hatasını John ile değerlendirdi ve ilk devre 2-0’lık YAK üstünlüğü ile sona erdi. İkinci devrede de oyunun tek hakimi siyah beyazlılardı ve 64.dakikada penaltıdan John kendisinin ikinci, takımının ise üçüncü golünü kaydetti. Karşılaşmanın son dakikasında Küçük Kaymaklı penaltı atışını Victor ile değerlendiremezken, dönen topu iyi takip eden Bilal, maçın skorunu belirledi ve Yenicami deplasmanda ezeli rakibi Küçük Kaymaklı’yı 3-1 mağlup ederek puanını 27’ye yükseltti. Küçük Kaymaklı aldığı bu mağlubiyetle 12 puanda kalarak düşüşünü sürdürdü.


Yer: Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadı

Hakemler: Serkan Şimşek, Ömer Doğru, İsfendiyar Açıksöz, Hakan Muhtaroğlu

Küçük Kaymaklı: Süleyman, Taner, Çağrı, Bahadır, Bilal, Bayram(85’Azat), Martins, Mustafa Yaşınses, Musa, Remzi(54’Mete), Doğukan(46’Victor)

Yenicami: Yusuf, Hüseyin Sadıklar(79’Emin), Çağdaş, Halil Uçar, Ünal(82’Tansel), Rifat(62’Hascan), Mehmet Göktaş, John, Ömer, Mehmet Altın, Erbay

Goller: 9’RifatHacıarifoğlu, 42’ve 65’(P) John (Yenicami), 90+3’Bilal Ceylan (Küçük Kaymaklı)



 

Maçtan Notlar

5.dakikada ani gelişen Küçük Kaymaklı atağında Mustafa Yaşınses’in sert vuruşunu Yusuf önledi.
8.dakikada ani gelişen YAK atağında John’un pasında topla buluşan Ömer Gül’ün vuruşunu Çağrı ayak koyarak kornere gönderdi.



Kullanılan köşe atışında top Kaymaklı savunmasından sekti, topun gelişine mükemmel bir vuruş yapan Rifat topu filelere gönderdi ve Yenicamideplasmanda 1-0 öne geçti.



42.dakikada fark 2’ye çıktı. Bu dakikada KK file bekçisi Süleyman’ın uzaklaştıramadığı top John’da kaldı, John’un sert ve düzgün vuruşu filelere gitti (0-2). İlk devre Yenicami’nin 2-0’lık üstünlüğünde sona erdi.



64.dakikada Hascan’ın ara pasına hareketlenen Ünal, Bilal’ın müdahalesi ile yerde kaldı ve orta hakem Serkan Şimşek penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen John skoru 3-0’a getirdi.
71.dakikada gelişen Yenicami atağında Ünal’ın ara pasında topla buluşan John’un vuruşu dışarıya gitti.



87.dakikada ender gelişen Küçük Kaymaklı atağında Victor’un pasında Mustafa Yaşınses’in sert vuruşunu Yusuf önledi.
Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Mete’nin kullandığı serbest atışta orta hakem Serkan Şimşek topun Erbay’ın eline çarptığı kararına vararak penaltı noktasını gösterdi. Atışı Victor kullandı, Yusuf çıkardı, dönen topu Bilal filelere gönderdi ve karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Yenicamideplasmanda Küçük Kaymaklı’yı 3-1 mağlup ederek yoluna devam etti.


HABER VE FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75