banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kartal’da Kadro Yapılanması Sürüyor..!
banner98

İç transferde Behiç’in kararını beklediklerini ifade eden Özgü Bayraktar John ve Kenneth konusunda ise B planlarının hazır olduğunu söyledi.

Yeni sezonda 22 kişilik kadro belirlediklerini ifade eden Yenicami antrenörü Özgü Bayraktar, yabancı oyuncuları Aminu ile anlaştıklarını ve Aminu’nun yeni sezonda aralarında olacağını söyledi. John’un önünde iki seçenek olduğunu ve kıbrısa dönmeme olasılığı olduğunu ifade eden Bayraktar, Kenneth ile ilgili olarak da olası bir sıkıntılı durumda B planlarının hazır olduğunu ifade etti. Hüseyin Sadıklar, Tansel, Mehmet Göktaş gibi isimlerle mutlu sona ulaştıklarını, Esentepe’de forma giyen oyuncuları Yakup Şen’in ise yeniden aralarında yer alacağını aktaran Yenicami antrenörü Özgü Bayraktar, keyifli kadro oluşturmak için titiz bir çalışma içinde olduklarını ifade etti.

Yeni sezon çalışmalarına 11 Temmuz tarihinde başlayacaklarını ifade eden Yenicami antrenörü ÖzgüBayraktar, 8 Temmuz tarihinde ise oyuncuları ölçüm testine tabi tutacaklarını söyledi. Aminu’nun izinli olacağını sezon açılışında olmayacağını ve 15 Temmuz tarihinde yanlarında olacağını ifadeeden Özgü Bayraktar, savunmanın önemli ismi Emin Atabek’in ise serbest transfer hakkı olduğunu bu nedenle Emin’in büyük oranda yeni sezonda aralarında olmayacağını ifade etti. Emin’in yerinin doldurulmasının sorulması üzerine ise demeç veren Özgü Bayraktar, ayaklarını yorganlarına gore uzatmak zorunda olduklarını fırsat olması halinde o noktaya transfer yapabileceklerini, olmaması durumunda ise takım içinde alternatifin olduğunu belirtti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75