banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kartal’a Niyet, Garga’ya Kısmet..! MTG’den Bomba Takviye..!
banner98

Şampiyonluk yolunda kadrosunu güçlendirmek için yoğun bir çaba harcayan Yenicami, geçtiğimiz hafta bir menajer vasıtası ile kendilerine önerilen golcü forvet oyuncusu Sadık Balarabe ile her konuda anlaşmaya varmasına ve ülkeye geliş tarihinin 5 Ocak gibi belirlenmesine rağmen, bu oyuncu başka bir menajerin devreye girip Mağusa Türk Gücü’ne bu futbolcuyu önermesinin ardından, Yenicami’nin transfer planı suya düşmüş oldu.

Daha fazla bir paraya MTG’ye evet diyen Sadık Balarabe’nin, Antalya’da kampta bulunan Mağusa Türk Gücü kampına katılması bekleniyor.

Sadık Balabare Kimdir?

26 Haziran 1992 Nijerya doğumlu olan Sadık Balarabe, aynı zamanda İngiltere vatandaşlığına da sahip. KKTC vatandaşı bir bayanla evli olması nedeniyle KKTC kimlik kartına sahip olan Sadık Balarabe, ligimizde yerli oyuncu statüsünde oynama şansına sahip.

Geçtiğimiz sezon Torbalıspor’da forma giyen Sadık Balarabe, 18 maçta 13 gole imza attı. Sol kanat ve sağ kanat yanı sıra forvet arkası oynama özelliğine sahip oyuncu bu sezon başı Salihli Belediyespor ile anlaşmış fakat bazı sebeplerden bu takımdan ayrılma kararı almıştı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75