banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kartal, Yarı Finale Göz Kırptı..! (0-4)
banner98

Yer: Şht Hüseyin Ruso Stadı

Hakemler: Emre Öztaşlı, Mehmet V. Çelik Hüseyin Özaşık

K.Kaymaklı: Efe, Taner, Yusuf(65.Dk Muhammed)Osita, Mehmet, Diabone, Okafor, Barkın, Berkem(73.Dk Boran)Rifat, Bahadır(68.Dk Sena)

Yenicami: Ercan, H.Sadıklar, Hasan, Yasin, M.Göktaş, Tansel(67.Dk Farouk) M.Altın(63.Dk Fırat)S.Abaka, Hascan, J.Ebuka, Aminu(82.Dk H.Celil)

Goller: Dk. 27, 59, 64 J.Ebuka, dk. 87 Hascan(Yenicami)

13. dakikada gelişen Yenicami atağında H.Altın’ın pasında Aminu altı pas içerisinden kötü vurarak topu dışarı attı.

18. dakikadaki Yenicami atağında rakip defans arasında dolaşan topa en son vuran H.Altın oldu, ancak kaleci Efe topu kornere attı.

27. dakikada Yenicami öne geçti. H.Sadıkları’ın sağdan ortasında kaleci Efe’nin elinden kaçırdığı topu golcü J. Ebuka affetmedi ve takımını 1-0 öne geçiren golü attı.

45. dakikada K.Kaymaklı’dan Berkem’in ortasında Rifat’ın kafa vuruşu çok yavaş oldu ve top kaleci Ercan’da kaldı.

59. dakikada fark 2’ye çıktı. S.Abaka’nın sağdan rakip ceza alanı içine gönderdiği topa J.Ebuka çok sert vurdu ve Yenicami’yi 2-0 öne geçirdi.

64. dakikadaki Yenicami atağında S.Abaka ikinci goldeki gibi yine sağ taraftan iyi bir orta yaptı. J.Ebuka bu kez kafa ile topu ağlara yollayarak takımı adına skoru 3-0 yaptı.

82. dakikada Yenicami’den H.Sadıklar sağ taraftan kaleye paralel kestiği topa J.Ebuka istediği gibi vuramadı ve top uzak direk dibinden auta gitti.

84. dakikada S.Abaka rakip ceza alanının ortasından aldığı topla kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ancak kötü vurarak topu üstten dışarı attı.

87. dakikadaki atakta. Ebuka’nın pasında Hascan’ın rakip ceza alanının hemen dışından şutunda yere de vuran kalecinin üzerinden ağlara gitti ve Yenicami adına skor 4-0 oldu.

Maç da bu skorla sona erdi ve Yenicami rövanş için çok büyük bir avantaj sağladı.

FOTOLAR: CEMİL GARİP

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75