banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kartal Tepede Uçtu..! (0-5)
banner98

YER: Gönyeli Stadı

HAKEMLER: Serhan Şimşek, Mehmet Ekşici, Nejmi Bulut

GÖNYELİ: Kemal, Eray, Christian, Cevestine, Amadiaye, Turgut (E.Sonay dk. 70), Buğra, Kahraman, Tufan, Süleyman, Mehmet (Erencan dk. 48)

YENİCAMİ: Ercan, H.Sadıklar, Yasin, Farouk, Hasan, Fırat ( M.Göktaş), Hascan (Tansel dk. 46), Yannick, Serge, M.Altın (Mahmut dk. 58), Junior

GOLLER: Dk. 60 ve 75 Serge, dk. 73 Junior, dk. 87 M.Göktaş, dk. 90 Hasan (Yenicami)

Gönyeli deplasmanından rahat bir oyun sonrası 5-0 galip ayrılarak lige 3 puanla başladı.

30. dakikada Yenicami’den Hascan’ın soldan ortasında kale önünde topa kafa ile vuran Serge topu dışarı ettı.

34. dakikadaki Yenicami atağında Junior sağ taraftan topla ceza alanına girdi, son çizgiye kadar indikten sonra geriye çıkardığı topa M.Altın çok sert vurdu, ancak top direğin dibinden dışarı gitti.

36. dakikada M.Altın’ın kullandığı kornerde Fırat’ın kafa vuruşunda top yan direkten döndü, defans uzaklaştırdı ve Yenicami bu fırsattan yararlanamadı.

45. dakikada Gönyeli’nin kazandığı serbest vuruşta rakip ceza alanı içinde topla buluşan Turgut’un vuruşunda top yan ağlarda kaldı.

57. dakikada Yenicami’den Hasan’ın sol taraftan ceza alanına gönderdiği topu bom boş pozisyonda topu dışarı attı.

60. dakikada Yenicami maç boyunca aradığı golü buldu. Sağ taraftan sonradan oyuna giren Tansel’in getirdiği topun gelişine vuran Serge takımını 1-0 öne geçirdi.

73. dakikada yine sonradan oyuna giren M.Göktaş’ın pasında kaleciyi de geçen Junior takımı Yenicami’yi 2-0 öne geçiren golü atmakta zorlanmadı.

75. dakikadaki Yenicami atağında H.Sadıklar altı pas köşesine kadar getirdiği topta Serge’yi gördü, o da boş kaleye topu yollayarak takımı adına skoru 3-0 yaptı.

87. dakikada Yenicami’den Tansel’in bir kez daha sağ taraftan getirdiği topu bu kez M.Göktaş ağlara yolladı ve skor da 4-0 oldu.

90. dakika Yenicami’nin rakip ceza alanının hemen dışında kazanılan serbest vuruşta genç Hasan sol ayağı ile mükemmel vurdu ve köşeden topu filelere göndererek takımını 5-0 öne geçirirken maçın da skorunu belirlemiş oldu.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Kartal Tepede Uçtu.. (05)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75