banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kartal, tam bir futbolcu ordusu..!
banner98

Yenicami Akademi sorumlularından Erdoğan Emiroğulları yaptığı açıklamada,

“Yenicami Akademi olarak öncelikli hedefimiz, ülke çocuklarının sağlıklı ortam ve koşullarda gelişim alanlarını desteklemek ve özellikle çocukların psikomotor ve sosyal gelişimlerini yakından gözlerken onlara en iyi desteği sağlamayı hedeflemiş bulunmaktayız. Bunların yanında gündün güne büyüyen ailemizden yarışmacı gruplara yani U15-U17-U21 ve ilerisinde A takımımıza kişiliği ve karakteri güçlü sporcular ve ileride ülke futboluna hizmet verecek olan antrenörler yetiştirmeyi hedef almaktayız. Akademi bünyemizde hali hazırda 300 ü aşkın öğrencimiz bulunmaktadır. 5 yaştan (2013 doğumlu) 13 yaşa (2005 doğumlu) kadar toplamda 17 grubumuz bulunmaktadır.

1 koordinatör, 7 grup antrenörü, 1 kaleci antrenörü, 2 de stajyer olmak üzere toplamda 11 hoca, akademimiz ve çocuklarımız için hizmet vermektedir. Bunların yanında Yenicami yönetiminin ve A takım teknik heyetinin, özellikle akademimizin kurucularından olan Sedat Devecioğlu ve yine bu akademiden yetişmiş Özgü Bayraktar hocalarımızın Akademimize vermiş oldukları destek çok büyük olup, akademimizin gücüne güç katmaktadır. Kulübümüzün çalışma ortamlarını ve imkanlarını arttırma adına önemli projeleri bulunmaktadır. Projelerin tamamlanması ile çok daha güzel işler yapacağımıza inancım tamdır. Ambargoların gölgesinde olan ülkemizde bizi dış dünyaya ve üst seviye futbola hazırlama adına çocuklarımıza ve takımlarımıza vermiş olduğumuz önem günden güne artarak devam edecektir”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75