banner108
Öne Çıkanlar Ünal Aysal 1.Lig Allem Gallem.. DAÜ Şampiyonluk Maçına Çıkıyor.. Northernland Dipkarpaz Esentepeye Özgür Tarife.. (01)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kartal şampiyonluğa uçuyor..! (4-1)
banner98

 




           Lider Yenicami, ligin 18.haftasında konuk ettiği Türk Ocağı’nı 3-1 mağlup etmeyi başardı. Lefkoşa Atatürk Stadı’nda kapalı bir havada oynanan mücadelede Kara Kartal yenik düştüğü mücadeleden galibiyetle ayrılmayı başardı.


Konuk ekip 21.dakikada Ertaç ile öne geçerken, ilk devrenin son 2 dakikasında Tansel ve Ünal ile 2 gol bulan Yenicami ilk devreyi 2-1 önde tamamladı. İkinci devre orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, 55’de golcü futbolcusu John ve 90’da da Mehmet Altın ile 2 gol daha bulan başkent temsilcisi karşılaşmayı 4-1 kazanarak geri sayıma başladı.


Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı

Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Hakan Ünal, Doğan Elmalı, Hakan Muhtaroğlu

Yenicami: Yusuf, Hüseyin Sadıklar, Erbay, Mehmet Göktaş, Çağdaş, Adil, Ünal(77’Ömer), İbrahim Çıdamlı(82’Rifat), John(88’Moses), Tansel, Mehmet Altın

Türk Ocağı: Cenk, Yunus(46’Justice), Mustafa Ercan, Mustafa Avcı, Bilal, Muhammed, James(46’Adams), Emeka, Hasan Sadrazam, Burak(46’Coşkun), Ertaç

Goller: 43’Tansel, 45’Ünal, 55’John, 90’ (Yenicami), 21’Ertaç (Türk Ocağı)

 

10.dakikada İbrahim Çıdamlı’nın kullandığı frikik atışını Cenk direk dibinde kornere çeldi. 21.dakikada ani gelişen TOL atağında Burak, Adil’i çalımladı, ara pasında Ertaç topla buluştu ve mükemmel bir vuruşla topu filelere gönderdi (0-1).

30.dakikada Burak’ın frikik vuruşunu Yusuf kornere çeldi.


32.dakikada John’un içeriye pasında Tansel’in vuruşunu Cenk önledi.

33.dakikada Burak’ın ara pasında topla yine Ertaç buluştu, vuruşu savunmaya da çarpıp dışarıya gitti.

38.dakikada İbrahim Çıdamlı’nın sert vuruşu savunmaya da çarparak dışarıya çıktı, korner atışını İbrahim kullandı, Erbay kafa ile vuruşunu yaptı ancak top üst direğe vurup dışarıya çıktı.


41.dakikada savunma arkasına sarkan John’un sert vuruşunu Cenk önledi.

43.dakikada Çağdaş’ın soldan ortasında Tansel’in kafa vuruşu filelere gitti (1-1).


Bu golden 2 dakika sonra topla yine aynı bölgede buluşan Çağdaş yine ortaladı, Tansel kafa ile indirdi, Ünal tamamladı ve skor 2-1 oldu. Bu pozisyonda TOL futbolcuları hakeme ofsayt itirazında bulundu ancak gol geçerli sayıldı ve ilk devreyi Yenicami 2-1 önde tamamladı.


51.dakikada ani gelişen YAK atağında John’un ceza sahası dışından sert vuruşu az farkla dışarıya gitti.

55.dakikada Tansel’in pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan John topu filelere gönderdi (3-1).

62.dakikada İbrahim Çıdamlı rakiplerinden güzel sıyrıldı, vuruşunda kaleci Cenk topu çeldi.


65.dakikada Türk Ocağı’nın kullandığı köşe atışında Bilal’ın kafa vuruşunu Ünal çizgi üzerinden çıkardı. Bu pozisyonda Bilal sakatlanınca oyuna devam edemedi,

46.dakikada da TOL takımı 3 oyuncu değişikliğini de kullandığı için oyuna 10 kişi devam etmek zorunda kaldı. Bunun üzerine Yenicami teknik heyeti de Tansel’i oyundan alarak yerine oyuncu koymadı ve rakibi ile 10’a 10 mücadele etti.


68.dakikada Hüseyin Sadıklar rakiplerinden sıyrıldı, son olarak Mustafa Avcı’nın müdahalesi ile yerde kaldı ve orta hakem Utku Hamamcıoğlu penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan John topu üst direğe nişanlayınca takımı 1 golden etmiş oldu.

81.dakikada Adil’in pasında sol çaprazda topla buluşan İbrahim Çıdamlı’nın vuruşu farklı şekilde dışarıya gitti.


90.dakikada ani gelişen YAK atağında Mehmet Altın’ın vuruşu direğe de çarparak filelere gitti (4-1).

Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Yenicami konuk ettiği Türk Ocağı’nı 4-1 mağlup etti ve haftayı 3 puanla tamamladı.


HABER VE FOTOĞRAFLAR: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75