banner108
Öne Çıkanlar Girne arenasporkolik Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kartal Sahaya Kondu..!
banner98

Ülkemizde futbol liglerinin başlayıp başlamayacağı belli olmazken, takımların bazıları oyuncuların antrenmansız kalmaması adına yeniden idmanlara başladı. Son Kıbrıs Kupası ve Süper Kupa şampiyonu Yenicami de iki aylık aranın ardından antrenmanlara başladı. Siyah beyazlıların Yusuf Kaptan Sahası’nda gerçekleştirdiği antrenman 15.30’da başlarken, antrenmana hafif sakatlığı bulunan Hüseyin Sadıklar katılmadı.

Yenicami Antrenörü Özgü Bayraktar yaptığı açıklamada az da olsa umutlarının olduğunu, belirsizliğin oyuncularını olumsuz yönde etkilediğini ancak sporsuz kalmama ve olası liglerin başlayabileceği ihtimali karşısında antrenmanlara yeniden başladıklarını söyledi. Özgü Bayraktar, ‘’beş aylık bir antrenman dönemi planladık. Haziran ayına kadar haftanın dört günü çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 16 Aralık tarihinden itibaren de hazırlık maçlarımıza başlayacağız. 16 Aralık’ta Yonpaş Dumlupınar ile hazırlık maçı oynayacağız. Az da olsa umudumuz var. Umarım lig başlar. Başlamazsa da bu boş dönemi yapacağımız hazırlık maçlarıyla birlikte en az hasarla tamamlamak istiyoruz’’ dedi.

John haber bekliyor

Son dört sezonda üç kez gol krallığı yaşama başarısı elde eden Yenicami’nin yabancı futbolcusu John Ebuka Okoye’nin durumu ile de konuşan Yenicami Antrenörü Özgü Bayraktar, ‘’John şu an ülkesi Nijerya’da. Buradaki belirsizlikten dolayı ülkeden ayrılmıştı. Kendisi ile birkaç gün önce konuştum ve liglerin Ocak ayı sonunda başlama ihtimalinin olduğunu söyledim. Bunun üzerine bana verdiği cevap ise ‘ben hazırım’ oldu. Eğer ligler oynanacaksa ve bunun kararı açıklanırsa John kısa sürede yanımızda olacak’’ dedi.

Yenicami takım kaptanı Tansel Ekingen de yaptığı açıklamada sağlığın her şeyden önce geldiğini ancak futboldan evine ekmek götürenlerin kendileri olduğunu vurgulayarak bir an önce kararın olumlu yönde alınmasını diledi.

HABER VE FOTOĞRAFLAR: NECMİ USAL

banner116
Anahtar Kelimeler:
Kartal Sahaya Kondu..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75