banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Ocak
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kartal, Kartepe Kampını mağlubiyetle tamamladı..! (4-2)
banner98




Süper Lig ekiplerinden Yenicami, Kartepe Kampını tamamladı. 21 Ağustos Pazartesi günü yeni sezon hazırlıklarını sürdürmek amacı ile İzmit-Kartepe’de kampa giren Kara Kartal, dün sabah yaptığı hazırlık maçı sonrasında kampı tamamladı ve akşam saatlerinde yurda döndü.


Dün sabah Türkiye BAL Ligi ekiplerinden Çerkezköy Spor 1911 ile bir hazırlık karşılaşması oynayan Yenicami, mücadeleden 4-2 yenik ayrıldı.

Karşılaşmanın ilk devresini Türkiye ekibi Eto’nun 2 ve Ali Rıza’nın golleri ile 3-0 önde tamamlarken, siyah beyazlılar Ola’nın ayağından gol bulmasına rağmen, gol ofsayt gerekçesi ile sayılmadı.

 İkinci devreye iyi başlayan Yenicami, ard arda yeni transferi Eren Aktaş’ın golleri ile farkı 1’e indirse de maçın son bölümünde Eto’nun golüne engel olamadı ve maçı 4-2 kaybetti.

Yenicami’den John, Salih Güvensoy, Emin Atabek ve Ömer Gül bu karşılaşmada forma giymedi.

Siyah beyazlı kafile maç sonrasında kamp yaptığı otelden ayrılarak akşam saatlerinde ülkemize döndü.

HABER VE FOTOĞRAFLAR: NECMİ USAL

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75