banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kartal, Karadağ’da da Uçtu..! (1-2)
banner98
 



YER: Lefke 16 Ağustos Stadı.

HAKEMLER: Ali Özer, Mehmet Ekşici, Hakan Ünal

LEFKE: Mehmet, Arif, Aykut, Yakup, Rahmi, Burak, Semih (M.Toros dk.88), Kasım, Zekai, Kaan

YENİCAMİ: Ercan, Emin, Oladele, Yasin (Behiç dk.46), Salih, M.Altın, Ünal, Tansel, Osman (M.Göktaş dk.62), John Ebuka, John Okoli

GOLLER: Dk. 49 Kasım (Lefke), Dk. 57 Ünal dk. 84 John Ebuka (Yenicami)

KIRMIZI KART: Dk. 39 Zekai (Lefke), dk. 64 Emin (Yenicami)

 

2. dakikada Lefke’den Yılmazın sol taraftan rakip ceza alanına gönderdiği topu alan Zekai, rakibinden kurtulduktan sonraki vuruşunda kaleye gitmekte olan topu Ercan güçlükle kornere attı.

19. dakikadaki Yenicami atağında John Okoli, topla Lefke ceza alanına girdiği andaki vuruşunda defansa çarpan top kornere gitti.

30. dakikada Lefke serbest vuruş kazandı. Yılmaz’ın altı pas içerisine gönderdiği topa Kaan iyi yükselmesine rağmen vuruşu kötü oldu ve topu dışarı attı.

38. dakikada Yenicami kalecisi Ercan ile Lefke futbolcusu arasında yaşanan kısa süreli tartışmaya daha önceden sarı kartı olan Zekai’de gelip kaleci Ercan’a müdahale etmesi sonrasında ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

49. dakikada Lefke öne geçti. Bu dakikada Yılmaz’ın kullandığı kornerde Yenicami defansı topu uzaklaştıramadı. İki takım futbolcuları arasında gidip gelen topa en son vuran Kasım Lefke’yi 1-0 öne geçiren golü attı.

57. dakikada Yenicami’den Behiç’in kullandığı kornerde rakip defans arasından topa iyi bir kafa vuruşu yapan Ünal topu ağlara göndererek takımı adına skoru 1-1 yaptı.

64. dakikada gelişen Lefke atağında Emin rakip futbolcuya faul yaptı. Lefke adına atak devam ediyordu. Hakem düdüğünü çalıp oyunu durdurdu ve Emin’i ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

68. dakikadaki Yenicami atağında gerilerden defans arkasına atılan uzun topta defans topu uzaklaştıramadı. Bu pozisyonda kaleci Mehmet de kalesini terk etti. Topu alan John Okoli Mehmet’i de geçmesine rağmen topu yana taşıyınca vuruş açısın kaybetti, şutu da isabetli olmadı ve defans topu uzaklaştırdı.

75. dakikada gelişen ani atakta Burak soldan topla Yenicami ceza alanına girdi, Çarpraz pozisyonda olmasına rağmen iyi vuruşunda kaleci Ercan topu kornere atmayı başardı.

84. dakikada gelişen Yenicami atağında sol taraftan günün başarılı adamlarından Tansel’in son çizgiye kadar inerek geriye çıkardığı topa John Okoli vurdu. Direkten dönen topu iyi tamamlayan Jonh Ebuka Yenicami’yi 2-1 öne geçiren golü attı.

Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte 10 civarındaki Lefke taraftarı saha içinde yaşanan bazı atışmalara tepki göstererek soyunma odalarının olduğu bölgede toplandı. Güvenlik güçleri olayları büyümeden önlerken basın mensuplarının fotoğraf çekmesi de bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışıldı.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75