banner108
Öne Çıkanlar Hamitköy Ünal Aysal Hamitköyün Yeni Gözbebeği Hasan Sakallı.. Düzdabanın Dilekçesini Reddetti.. 1.Lig Allem Gallem..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kartal Kampı Tamamlıyor..!
banner98

Cumartesi gününden beridir Acapulco Resort Hotel’de ligin ikinci yarısına hazırlanan Yenicami'nin, dün Mesarya ile oynanması planlanan hazırlık maçı olumsuz hava koşullarından dolayı iptal oldu.

Siyah beyazlıların beslenme uzmanı, Uzman Diyetisyen Eliz Konat, kamp süresince oyunculara beslenmeleri ile ilgili önerilerde bulurken, ayrıca düzenlenen söyleşi ile oyuncuları bilgilendirerek soruları yanıtladı.

İç yan bağlarından sakatlıkları bulunan ve takımla birlikte kampta yer alan Fırat Ersalan ile Hasan Celil Evren’in durumları iyiye doğru gidiyor. Oyuncular iki hafta sonra takımla birlikte yüzde yüz olarak çalışmalara katılabilecekler.

Yenicami, 9 Ocak Perşembe günü sabah yapacağı antrenmanın ardından Girne kampını tamamlayacak. 10 Ocak Cuma gününü izinli geçirecek olan siyah beyazlılar, 11 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’te Mağusa’da Yonpaş Dumlupınar ile hazırlık maçı oynayacak.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Kartal Kampı Tamamlıyor..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75