banner108
Öne Çıkanlar Bozatlı AİHM Noktasında Girişimlerimiz Var Hakemlere Koronavirüs Şoku.. Sadrazam Kayalar Rekora Koşuyor..! Transferde 216 İmza..! Garga GAK dedi
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kartal, Garıncaları Pençeledi..! (1-3)
banner98

Yer: Üner Berkalp Stadyumu

Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Cemal Sakallı, Abdullah Genç

Binatlı: Yunus, Mustafa, Alaattin, Benham, Serkan (50.Dk K.Varan) Muammer, Bayram, Debola, Moses, M.Neşe (75.Dk Cenkay) Berkem (65.Dk MehmetAli)

Yenicami: Ercan, H.Sadıklar, M.Göktaş, Farouk, H.Ulukök (55.Dk Ali) Fırat, Hascan, Hasan Celil (52.Dk Yasin) Abaka, Yannick, Junior (90.Dk Berkem)

Goller: 10.Dk H.Ulukök, 47.Dk Abaka, 88.Dk Junior (YAK) 68.Dk Habibi (Binatlı)

Kırmızı Kart: Dk.50 Farouk (YAK)

10.DK: Gelişen Yenicami atağında, topla buluşan Hasan Ulukök ceza sahasına girer girmez sol çaprazdan çok sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi 0-1.

18.DK: Sol kanattan rakibi Hasan’dan sıyrılan Moses topu 6 pasta uygun durumdaki Mehmet Neşe’ye çıkardı. Top bu oyuncunun biraz arkasında kalınca istediği vuruşu yapamadı ve mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı.

30.DK: Ani gelişen Binatlı atağında, topla ceza sahasına giren Moses karşı karşıya pozisyonda topu üstten dışarıya gönderdi.

45.DK: Kullanılan serbest vuruşunda 6 pasta bomboş durumda Moses istediği kafa vuruşunu yapamadı ve top kaleci Ercan’da kaldı.

47.DK: Sağ kanattan Hüseyin’in ceza sahasına yerden ortasında topu iyi takip eden Abaka, rakibinden önce hamle yaparak topu ağlara göndermeyi başardı 0-2

50.DK: Yenicami'den Faruk kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve takımını sahada 10 kişi bıraktı.

51.DK: Kullanılan serbest vuruşta ceza sahasında müsait durumda topla buluşan Debola’nın vuruşu yandan dışarıya gitti.

68.DK: Binatlı farkı 1’e indirdi. Muammer’in kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen Habibi, kaleci Ercan’ı mağlup ettı. 1-2

82.DK: Uzun gönderilen topla buluşan Mosesi ceza sahasında topu kontrol etti ve vuruşunu yaptı ancak kaleci Ercan çok iyi bir refleksle topu kornere gönderdi.

88.DK: Yenicami rahatladı. Binatlı’nın kullandığı köşe vuruşunda topu kapan Junior, driplinge başladı ve hiçbir rakiple karşılaşmadan kaleci Yunus ile karşı karşıya kaldı. Junior vuruşunu yaparak topu ağlara gönderdi.

Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Yenicami deplasmanda 3-1’lik skorla 3 puanı alan taraf oldu.

FOTOLAR : CEMİL GARİP 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75