banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Lefke Kartal KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kartal, Efsane’yi Ruso’ya gömdü..!(1-2)
banner98







Yer:Şehit Hüseyin Ruso Stadı

Hakemler:Mehmet Sezener, Hakan Gök, Ozan Kel

YAK:Yusuf, Adil, Uğur, Erbay, Hascan, Hüseyin Sadıklar (Mahmut), Zihni, Ünal, Halil Turan (M.Altın), Musa (Orji), Ousman

GAÜ Çetinkaya:Ali Duvarcı, Çağrı, Serkan, Kadir, Tunç (Esin), Eko, Doğukan, Erdinç, Sercan (Sabri), David (Erhan), Tansel

Goller:3.dak. Halil Turan,16.dak. Ousman(YAK),44.dak. Tansel(GAÜ Çetinkaya)



Süper Lig’de ki son hafta maçında alacağı galibiyetle şampiyonluğu kucaklamak isteyen GAÜ Çetinkaya kötü bir oyundan sonra Yenicami’ye 2-1 mağlup oldu. Bu mağlubiyetten sonra Y.Boğaziçi’ni mağlup eden M.Türk Gücü 2015-2016 sezonunun şampiyonu oldu.

  3. dakikada Yenicami rakip alanın sağ tarafından bir serbest vuruş kazandı. Hascan’ın kullandığı serbest vuruşta defans topu uzaklaştıramadı. Bu topu nünde bulan H.Turan şık bir vuruşla Yenicami’yi 1-0 ne geçirdi.


  16. dakikada Tunç’un kaptırdığı topu alan Adil sağ taraftan son çizgiye kadar indi. Geriye çıkardığı topa Ousmane çok rahat bir vuruş yaparak topu ağlara yollayınca Yenicami skoru 2-0 yaptı.

  19. dakikada Tunç’un sol taraftan rakip ceza alanına girdiği andaki pasında Barine Eko’nun vuruşunda top yan ağlarda kaldı.


  36. dakikada Barine Eko’nun kullandığı kornerde Yenicami kalesi nünde oluşan karambolde topa en son vuran David oldu fakat top direğin yanından dışarı gitti.

  44. dakikada gelişen Yenicami atağında Ousmana altı pas içerisinde bom boş pozisyonda topa istediği gibi vuramayıp topu elleyince takımı adına mutlak bir golü kaçırmış oldu. GAÜ Çetinkaya’nın kullandığı bu topta Barine Eko’nun soldan Yenicami ceza alanına girip kale önüne kestiği topa çok zarif bir dokunuş yapan Tansel Çetinkaya adına farkı ‘e indirdi. Yenicami 2 GAÜ Çetinkaya 1


  46. dakikada Doğukan’ın soldan ortasında bom boş pozisyonda Tansel altı pastan kafa ile topu dışarı atarak takımına beraberlik golünü getiremedi.

  48. dakikada Yenicami’den Ousmane’nin ceza alanı dışından güzel vuruşunda kaleci Ali güçlükle topa sahip oldu.


  55. dakikada Doğukan’ın uzun topunda David bekletmeden Sabri’yi gördü. Sabri’nin vuruşunda kaleci Yusuf zor da olsa topu kornere attı. Kornerden sonuç alınamadı.

  79. dakikada Ünal’ın sağdan güzel ortasına Ousmane vurdu kaleci Ali 2 hamlede topa sahip oldu.


  86. dakikada Yenicami’den genç Hascan’ın vuruşunda kaleci Ali Mükemmel uzandı ve topa sahip oldu.

  90+2’nci dakikadaki GAÜ Çetinkaya atağında Tansel’in pasında Sabri’nin vuruşu yan direkten oyun alanına döndü. Defans topu uzaklaştırdı.


  Az sonra maç da bu skorla sona erince kazanan M.Türk Gücü şampiyon oldu.

  A-2 gençler maçını Yenicami gençleri 6-0 kazandı.


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75