banner108
Öne Çıkanlar Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı Hataya bu kez kaybettik: 64-78 Kemal ve Devrim çalışıyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kartal Antalya’da Güçleniyor..!
banner98



Teknik direktör Sedat Devecioğlu nezaretinde çift idmanla 3 günlük süreci geride bırakan siyah beyazlı takımın kamp sürecine hafta sonuna kadar devam edeceği açıklandı.


Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu Pazartesi günü başlayan kamp süreci ile ilgili olarak yaptığı açıklamada takımının geride kalan süre zarfında performans olarak çok iyi olduğunu bununda kendisini son derece sevindirdiğini söyledi. İyi ve son derece kaliteli bir ortamda kamp yapıp çalıştıklarını belirten Sedat Devecioğlu, ligin ikinci devresine kupa mesaisi ile birlikte keyifli bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Sedat Devecioğlu, Antalya kampında bazı hazırlık maçları da yapacaklarını ve bu maçlardan birinin de yine Antalya’da kamp yapan bir İran takımı ile olacağını söyledi.

Devecioğlu, kampın devre arasını iyi geçirebilmek amacıyla futbolcular için iyi bir motivasyon oluşacağına inandığını ifade ederek, kondisyon çalışmaları ve antrenman maçları ile de ikinci yarıya en iyi şekilde hazır olarak gireceklerine inandığını belirtti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75