banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kartal 14 Haftadır Koltukta..!
banner98

 




Siyah beyazlı ekibin kalan maçlarına baktığımızda bundan sonra şampiyonluğu kaptırması biraz zor. Son 3 lig maçında aldığı 3 beraberlikten sonra Binatlı’yı mağlup etmeyi zor da olsa başardı.

Kümede kalma mücadelesi veren takımların sayısı bu hafta itibarı ile çok fazla. Lefke, Cihangir, Baf Ülkü Yurdu, T.Ocağı, Magosa Türk Gücü, G.Gücü  ve G.Birliği play-out oynamamak için puanlara ihtiyaçları var. Son 3 sırada yer alan Yalova, Y.Boğaziçi ve Ozanköy takımlarından 2 tanesi ligi son 2 sırada tamamlayacak gibi. Ligin ilk yarısını Yalova, Y.Boğaziçi ve Ozanköy yine son 3 sırada tamamlamışlardı.  


İlk yarıyı 30 puanla lider tamamlayan Yenicami geride kalan 26 hafta sonunda 55 puanla yine  lider durumda. İlk yarıda 4’ncü hafta liderlik kotuğuna oturan Yenicami, daha sonra 14’ncü hafta bu koltuğa oturdu. O haftadan itibaren de bu koltuktan hiç inmedi ve son 13 haftası arka arkaya olmak üzere 14 haftadır bu koltukta oturuyor.


İkinci yarıda en fazla galibiyeti 7’şer galibiyetle Yenicami, Doğan Türk Birliği ve Merit Alsancak Yeşilova takımları aldılar. En az galibiyeti ise 1’er galibiyetle Yalova, Y.Boğaziçi ve G.Birliği aldı.


İkinci yarıda en fazla puanı 25 puanla Yenicami alırken, en az puanı 4 puanla G.Birliği aldı. Bu devredeen fazla golü ise 27 golle Lefke attı. Y.Boğaziçi ise 10 golle en az gol atan takım oldu. Y.Boğaziçi ve Ozanköy ilk yarının son maçı ile birlikte gelinen 26’ncı hafta sonunda küme düşme potasından hiç çıkamadılar.


Yenicami ikinci yarıda hiç mağlup olmazken G.Birliği 9 mağlubiyetle en fazla mağlup olan takım olurken, Y.Boğaziçi ve Ozanköy 8’er mağlubiyetle onu takip ettiler.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75